HerNews.gr
Τηλεοπτικά νέα

Super Κική: «Σκέφτηκα ότι έπρεπε να σώσω την καριέρα μου & έτσι μίλησα για την φυλακή»

Η Super Κική μίλησε στην κάμερα της εκπομπής “Καλοκαίρι yes” και στον δημοσιογράφο Ηλία Σκουλά, όπου αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στη συνεργασία με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου , στον Γιώργο Λιάγκα και αποκάλυψε τον λόγο που μίλησε δημόσια για την φυλακή.

«Όταν συνεργάστηκα με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου έμαθα τον πραγματικό κόσμο της τηλεόρασης», δήλωσε αρχικά η Super Κική και συνέχισε: «Είμαι η αγαπημένη του Γιώργου Λιάγκα. Αν ποτέ χρειαστεί να μιλήσω μαζί του στο τηλέφωνο, πιστεύω πως θα είναι για σοβαρό λόγο. Αν ήταν να συνεργαστώ με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου ή τον Γιώργο Λιάγκα, θα επέλεγα τον Γρηγόρη». 

Για το αν θα συμμετείχε σε πάνελ εκπομπής δήλωσε: «Δεν θα πήγαινα ποτέ σε πάνελ εκπομπής γιατί εγώ θεωρώ ότι η κωμωδία χρειάζεται ελευθερία, σε αυτές τις εκπομπές σου βάζουν το μαχαίρι στον λαιμό. Να πάω εγώ εκεί να πνιγώ και να πάρω και άλλα ψυχοφάρμακα; Δεν θέλω, ευχαριστώ».

Τέλος, η Super Κική αποκάλυψε τον λόγο που αποφάσισε να μιλήσει δημόσια για τη φυλακή: «Όταν μίλησα σε συνέντευξή μου για τα χρόνια στη φυλακή, μετά το σκεφτόμουν έντονα. Μετάνιωσα γιατί η ζωή μου άλλαξε σε μια μέρα χωρίς να το περιμένω. Ξύπνησα μια μέρα και η ζωή μου δεν ήταν ίδια αλλά εγώ δεν το περίμενα. Τότε ήταν μια ιδιαίτερη περίοδος, γιατί τελείωνε η σύμβαση μου από τον Γρηγόρη, είχαν πέσει όλοι να με φάνε.

Οι πρωινατζούδες έλεγαν τα πάντα για εμένα. Σκέφτηκα ότι έπρεπε να σώσω την καριέρα μου και έτσι βγήκα και μίλησα για την φυλακή. Αν έφευγα τότε από την τηλεόραση, θα έμενα άνεργη εφ’ όρου ζωής. Βγαίνω, ξεγυμνώνομαι και πήρα όλη την αποδοχή του κόσμου, αλλά σε υπερβολικό βαθμό».

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Γιάννης Αϊβάζης για κορονοϊό: «Ξαφνικά βρίσκεσαι στο χείλος του γκρεμού»

Her News b

Ζήνα Κουτσελίνη: Αποκάλυψε τι δουλείες έκανε πριν ασχοληθεί με τη δημοσιογραφία – «Καθάριζα τουαλέτες»

HerNews ka

Ανθή Σαλαγκούδη: «Μου άλλαζαν τη σκαλέτα τελευταία στιγμή και όλοι οι τεχνικοί στο κοντρόλ γελούσαν με μένα. Ήμουν το αστείο της ΕΡΤ»

HerNews ka