HerNews.gr
Ελλάδα

Kelly Ripa – Mark Consuelos: Βρέθηκαν κατά λάθος σε παραλία γυμνιστών όσο ήταν διακοπές στην Ελλάδα

Το οικογενειακό ταξίδι της Kelly Ripa και του Mark Consuelos στην Ελλάδα πήρε απρόσμενη τροπή όταν το ζευγάρι βρέθηκε σε παραλία γυμνιστών.

«Δεν εννοώ τόπλες παραλία. Εννοώ εντελώς γυμνό, εντελώς γυμνό», ξεκαθάρισε η ηθοποιός ενώ μοιράστηκε την ιστορία στο επεισόδιο της Τετάρτης στο «Live With Kelly and Mark».

Αστειεύτηκε ότι «το να σκοντάψει κατά λάθος» στην παραλία ήταν το «καλύτερο μέρος» της πεζοπορίας στην οποία πήγαιναν – μέχρι που ο Mark Consuelos εντόπισε πιθανώς «κάποιον που γνώριζε».

Η Kelly Ripa και ο Mark Consuelos

Σημείωσε ότι αυτό που είδε περιελάμβανε «πολλές φακές και φασόλια», ενώ ο σύζυγός της εντόπισε έναν άνδρα «που κυριολεκτικά έκανε μια τηλεδιάσκεψη γυμνός».

Το ταξίδι του ζευγαριού στην Ελλάδα ήταν μέρος του δώρου αποφοίτησης της κόρης τους Λόλας, αλλά η 22χρονη δεν φάνηκε να είναι παρούσα κατά την “παράκαμψή” τους.

Ο Consuelos,  έτρεξε να περάσει χρόνο με την κόρη του κάπου αλλού κατά τη διάρκεια του ταξιδιού, λέγοντας στους θεατές πόσο «υπέροχο» ήταν να κάνεις παρέα με την απόφοιτη του Πανεπιστημίου της Νέας Υόρκης τώρα που είναι «λίγο μεγαλύτερη» και δεν «πονάει τόσο».

Kelly Ripa and Mark Consuelos

Η Kelly Ripa και ο Mark Consuelos

Η Kelly Ripa και η κόρη Lola

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

ΕΛ.ΑΣ: Δέκα αστυνομικοί τραυματισμένοι από σκάγια και αντικείμενα που πετούσαν Ρομά

Her News b

Σχολεία: Νωρίτερα από πέρσι θα διεξαχθούν φέτος οι Πανελλαδικές Εξετάσεις

Her News b

Γιώργος Καραϊβάζ: Το προφίλ των δύο συλληφθέντων – Πώς έφτασαν οι Αρχές στα ίχνη τους

Her News