HerNews.gr
DECORNEWS

Λευκό μπάνιο: 4+1 πράγματα που θα το κάνουν πιο μοντέρνο

Οι κλασικοί λευκοί εσωτερικοί χώροι δεν θα φύγουν ποτέ από τη μόδα. Στην πραγματικότητα, αυτή η ήρεμη και χαλαρωτική απόχρωση είναι πιο ευέλικτη από ό,τι μπορείτε να περιμένετε. Στα μπάνια, αυτός ο τόνος υποδηλώνει γαλήνη, καθαριότητα και γαλήνη. Επιπλέον, επιτρέπει σε άλλα στοιχεία όπως οι υφές του δωματίου, το χρώμα του υλικού και πολλά άλλα να φαίνονται πιο καθορισμένα. Αν αγωνίζεστε για την τέλεια παλέτα μπάνιου, δοκιμάστε τα λευκά μπάνια.

Το λευκό έχει μια όμορφη γκάμα και τρόπους με τους οποίους μπορείτε να το διαμορφώσετε και μπορεί να προσαρμοστεί σε κάθε είδους στυλ εσωτερικού σχεδιασμού που μπορεί να θέλετε να επιλέξετε, από εμπνευσμένο από το Scandi έως το μαξιμαλιστικό.

Περιηγηθείτε σε αυτήν τη λίστα και μάθετε πώς να χρησιμοποιήσετε καλύτερα αυτόν τον τόνο.

1. Προσθέστε layering με ανάγλυφους τοίχους και έπιπλα

Ένα μπάνιο με λευκή μπανιέρα και ανάγλυφους τοίχους και καρέκλαΜερικές φορές ένας ολόλευκος χώρος μπορεί να φαίνεται λίγο μονοδιάστατος. Για να μην το νιώθετε έτσι, και για μια πιο μοντέρνα εμφάνιση στο μπάνιο, σκεφτείτε να προσθέσετε υφή στους τοίχους… σκεφτείτε τα χρώματα ή την επένδυση. Μπορείτε ακόμη να προσθέσετε ένα ξύλινο σκαμπό, ένα βάζο από τερακότα ή περισσότερα για να δώσετε στρώματα στο δωμάτιο. 

2. Επιλέξτε ένα μινιμαλιστικό σχέδιοΈνα λευκό μπάνιο με δάπεδο και τοίχους με φλέβες και μαύρα φωτιστικάΓια μια πραγματικά πολυτελή εμφάνιση, προτιμήστε ένα λευκό μπάνιο που αναδεικνύει καθαρές γραμμές, κομψά σχέδια και μινιμαλιστική αισθητική. Ο τύπος του στυλ λειτουργεί ιδιαίτερα καλά σε μικρά μπάνια όπου το λευκό χρώμα και τα ανεμπόδιστα στοιχεία μπορούν να εξασφαλίσουν σαφείς ορατές γραμμές. Το μπάνιο αποτελεί απόδειξη για το μοναδικό γούστο του ιδιοκτήτη και τον απρόσκοπτο συνδυασμό τέχνης και μόδας. 

3. Δοκιμάστε λευκό για να τονίσετε την ύπαιθρο 

Ένα μπάνιο με λευκούς τοίχους και στοιχεία, και μεγάλα παράθυρα που αναδεικνύουν την καταπράσινη ύπαιθρο Εάν ζείτε σε μια υπέροχα διαμορφωμένη, καταπράσινη γειτονιά και θέλετε να δημιουργήσετε μια ωραία εμφάνιση εσωτερικού-εξωτερικού χώρου για το μπάνιο σας, τότε σκεφτείτε έναν λευκό χώρο. Αυτό όχι μόνο θα δημιουργήσει μια αίσθηση μπάνιου σπα αλλά και θα τονίσει τα δέντρα που κρυφοκοιτάζουν από τα παράθυρα. 

4. Προσθέστε μια πινελιά χρώματος με γραμμές ενέματος Ένα μπάνιο με λευκό νεσεσέρ και τοίχους και λευκά πλακάκια με γκρι ενέματαΘέλετε να προσθέσετε μόνο μια νότα χρώματος στο χώρο; Εξετάστε τα πλακάκια μπάνιου με γκρίζες γραμμές ενέματος. Το λευκό και το γκρι είναι ουδέτερα χρώματα που έχουν αντέξει στη δοκιμασία του χρόνου στην εσωτερική διακόσμηση. Είναι απίθανο να φαίνονται παλιά ή εκτός μόδας, καθιστώντας αυτόν τον συνδυασμό μια ασφαλή και κομψή επιλογή μακροπρόθεσμα. Τα λευκά πλακάκια και τα γκρι ενέματα είναι πρακτικές επιλογές για μπάνιο, καθώς και τα δύο κρύβουν καλά τους λεκέδες. 

5. Αναδείξτε τα κομψά φωτιστικά σε ένα λευκό μπάνιοΈνα μπάνιο με λευκούς τοίχους και μαύρη μπανιέρα και χρυσά αξεσουάρΟι λευκοί, αθόρυβοι εσωτερικοί χώροι επιτρέπουν σε άλλα στοιχεία να λάμπουν. Ένα από αυτά είναι οι βρύσες, τα φώτα και πολλά άλλα. Μια μεγάλη τάση στο μπάνιο αυτή τη στιγμή είναι οι μελί αποχρώσεις και τα φωτιστικά σε όμορφα χάλκινα φινιρίσματα. Σκεφτείτε διακοσμητικά κρεμαστά φωτιστικά ή πολυελαίους για μια νότα κομψότητας. Τα ποιοτικά φωτιστικά σε χρυσό όχι μόνο βελτιώνουν την ορατότητα αλλά συμβάλλουν επίσης στη συνολική διάθεση και ατμόσφαιρα του χώρου

6+1 τρόποι να κάνετε τα γκρι πλακάκια μπάνιου πιο μοντέρνα & κομψά

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Με αυτά τα κόλπα ένας μικρός χώρος θα γίνει πιο όμορφος & λειτουργικός

HerNews ka

Οι 5 «χρυσοί κανόνες» για το τέλειο σαλόνι

HerNews ka

Οι 5 αποχρώσεις που οι σχεδιαστές επιλέγουν για να κάνουν ένα σαλόνι εξαιρετικά άνετο

HerNews ka