HerNews.gr
Beauty

Τι μας προσφέρει το σολάριουμ εκτός από το μαυρισμένο δέρμα

Όλοι ονειρεύονται ένα όμορφο και ομοιόμορφο μαύρισμα. Δεν είναι πάντα δυνατό να το αποκτήσετε φυσικά, τότε η καλύτερη λύση είναι να χρησιμοποιήσετε τις υπηρεσίες ενός σολάριουμ. Υπάρχουν πολλά οφέλη από το μαύρισμα στο σολάριουμ για τα οποία θα μιλήσουμε παρακάτω.

Πλεονεκτήματα του μαυρίσματος στο σολάριουμ

Το αναμφισβήτητο πλεονέκτημα της χρήσης σολάριουμ είναι να έχουμε ένα ομοιόμορφο μαύρισμα που μας κάνει να νιώθουμε πιο ελκυστικοί και η ευεξία μας βελτιώνεται σημαντικά.

Οι τακτικές επισκέψεις στο σολάριουμ προετοιμάζουν το δέρμα μας για επαφή με τον ήλιο, έτσι αποφεύγουμε τον κίνδυνο δερματικών εγκαυμάτων όταν εκτεθούμε για πρώτη φορά στον πιο έντονο ήλιο και το Magic Sun Solarium στον Πειραιά είναι ο κατάλληλος προορισμός.

Σίγουρα, μια επίσκεψη στο Magic Sun Solarium είναι μια μορφή χαλάρωσης, και σας επιτρέπει επίσης να παρέχετε το φως που είναι απαραίτητο για να κάνει το δέρμα μας να φαίνεται υγιές. Οι ακτίνες UV διεγείρουν το σώμα να παράγει βιταμίνη D, τις ελλείψεις της οποίας μπορούμε να νιώσουμε ιδιαίτερα το φθινόπωρο και το χειμώνα.

Μαύρισμα στο σολάριουμ – για υγεία!

Πολυάριθμες μελέτες έχουν δείξει ότι η υπεριώδης ακτινοβολία έχει ευεργετική επίδραση στον ανθρώπινο οργανισμό. Οι τακτικές επισκέψεις στο σολάριουμ βελτιώνουν την κυκλοφορία του αίματος, μειώνουν την πίεση και διαστέλλουν τα αιμοφόρα αγγεία.

Η λογική χρήση του σολάριουμ συμπληρώνει επίσης τις ανεπάρκειες της βιταμίνης D3, η οποία προλαμβάνει πολλές σοβαρές ασθένειες, βοηθάει στην ψωρίαση και στην δερματίτιδα.

Η στιγμή ηρεμίας και χαλάρωσης που περνάμε χρησιμοποιώντας το σολάριουμ έχει επίσης σημαντικό αντίκτυπο στην υγεία.

Ποια είναι τα πλεονεκτήματα του μαυρίσματος στο σολάριουμ;

1. Σύνθεση βιταμίνης D3

Όχι μόνο η φυσική ηλιοθεραπεία στην παραλία, αλλά και μια επίσκεψη στο Magic Sun Solarium, επιταχύνει την απορρόφηση της βιταμίνης D3. Αυτή η βιταμίνη είναι απαραίτητη για την κατασκευή γερών και υγιών οστών και δοντιών, καθώς και για τη διατήρηση αποτελεσματικών μυών.

2. Ένας τρόπος για να βελτιώσετε τη διάθεσή σας

Κατά το μαύρισμα στο σώμα εμφανίζονται ενδορφίνες. Οι ορμόνες της ευτυχίας, μας προσθέτουν ενέργεια, οπότε το σολάριουμ μπορεί να είναι μια συνταγή για κακή διάθεση.

3. Ελκυστική εμφάνιση

Το μαυρισμένο σώμα φαίνεται υγιές και πιο αδύνατο. Η ωραία εμφάνιση μας δίνει επίσης μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση. 

4. Διάσωση πριν από ένα σημαντικό γεγονός

Αν μας περιμένει ένα σημαντικό γεγονός και δείχνουμε χλωμοί, το σολάριουμ μπορεί να είναι ένας γρήγορος τρόπος για να βελτιώσουμε την εμφάνιση. Πολλές γυναίκες χρησιμοποιούν τις υπηρεσίες πριν από ένα πάρτι γενεθλίων, πριν από τον γάμο τους κλπ.

Magic Sun Solarium: Ο κατάλληλος προορισμός που θα σε προετοιμάσει για την παραλία εύκολα και γρήγορα

Magic Sun Solarium Πειραιάς

Δραγάτση 2-4, 2ος όροφος

Instagram: magicsun_piraeus

Facebook: Magic Sun Solarium Piraeus

Τηλ: 210 4114151

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Ημιμόνιμο μακιγιάζ ματιών: Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε!

HerNewskl

Skin cycling: Η νέα τάση που θα επιτρέψει στην επιδερμίδα σας να “αναπνεύσει”

HerNewskl

Συμβουλές για να μακρύνουν πιο γρήγορα τα μαλλιά σου

Her News