HerNews.gr
Beauty

Πως να μυρίζετε όμορφα τους καλοκαιρινούς μήνες, ακόμα και όταν είστε ιδρωμένοι

Αυτές οι ζεστές μέρες μπορεί να μας κάνουν να νιώθουμε κολλώδεις πριν καν βγούμε έξω από την πόρτα, και ενώ η σπασμωδική αντίδραση είναι να ψεκάζεστε με άρωμα κάθε ώρα, υπάρχουν πραγματικά πιο αποτελεσματικοί (και φθηνότεροι!) τρόποι να μείνετε πιο φρέσκοι.

Το να μυρίζει κάποιος όμορφα, ίσως και να είναι λίγο πιο σημαντικό κατά τους καλοκαιρινούς μήνες καθώς υπάρχει έντονη έκκριση ιδρώτα και όλοι θα γνωρίζετε πως δεν υπάρχει κάτι χειρότερο, ειδικά όταν βρισκόμαστε σε ΜΜΜ.

1. Ξεκινήστε με το ντους

Για να διατηρήσετε ένα άρωμα φρέσκο ​​και δυνατό  η δουλειά ξεκινάει στο ντους. Ένα ντους με το αγαπημένο σας αφρόλουτρο είναι το πρώτο σας βήμα για φρεσκάδα όλη την ημέρα.

2. Βάλτε τα αρώματά σας

Η εύρεση της λοσιόν σώματος που ταιριάζει με το άρωμά σας θα εντείνει επίσης τη μυρωδιά του. Εναλλακτικά, μπορείτε να το διατηρήσετε απλό και να απλώσετε μια λοσιόν σώματος που έχει μια πλούσια νότα για να δώσει στο άρωμα μακροζωία. 

3. Φορέστε άρωμα μαλλιών

Το πλεονέκτημα του να φοράτε ένα άρωμα ειδικά για τα μαλλιά είναι ότι το συγκεκριμένο άρωμα δεν θα “καταπιεί” τα άλλα αρώματα που φοράτε εκείνη την ημέρα.

4. Αρωματίστε τους παλμούς σας

Οι νότες βάσης ενός αρώματος εντείνονται στα πιο ζεστά σημεία του σώματός σας, γι’ αυτό να είστε φειδωλοί με το άρωμά σας και να πασπαλίζετε τα σημεία παλμού στους καρπούς σας, πίσω από τα γόνατά σας (ναι, πραγματικά), στο στήθος και πίσω από τα αυτιά σας.

5. Φορέστε τη φόρμουλα με τη μεγαλύτερη διάρκεια

Είναι σημαντικό να γνωρίσετε τη δύναμη του αρώματος σας. Το άρωμα μπορεί να διαρκέσει έως και οκτώ ώρες, το οποίο ενώ είναι επιθυμητό, ​​μπορεί επίσης να είναι ακριβό. Το Eau De Parfum (EDP) διαρκεί έως και πέντε ώρες και το Eau De Toilette (EDT) έως και τρεις. Η επιλογή είναι δική σου!

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Πράσινο τσάι: Ποιες είναι οι ευεργετικές του ιδιότητες στην επιδερμίδα;

HerNewskl

Feather Brows: Aποκτήστε ανοδική όψη στα φρύδια σας!

HerNewskl

Shadow Roots: Βρήκαμε το trend που έφερε η Lady Gaga στα Oscars 2023

HerNewskl