HerNews.gr
Ζώδια

Σε ποια χώρα της Ευρώπης να πας, με βάση το ζώδιό σου

Προτού επιλέξεις μια χώρα από τη λίστα σου, για να ταξιδέψεις, ίσως θέλεις να ρίξεις μια ματιά στους ιδανικούς προορισμούς στην Ευρώπη, με βάση το ζώδιό σου.

Είναι ενδιαφέρον να αποκτήσεις κάποιες γνώσεις από αστρολογική άποψη για να διαπιστώσεις, σε ποιο μέρος θα απολαύσεις περισσότερο ένα ταξίδι.

Δίδυμοι και Υδροχόος στη Γαλλία

Αν είσαι Δίδυμος σίγουρα θα είσαι ανοιχτή σε νέες ιδέες και δεν περιορίζεσαι στο να βρίσκεις μόνο ένα μέρος. Επίσης αν ανήκεις στο ζώδιο του Υδροχόου θα γοητεύεσαι από την εξερεύνηση της τέχνης και της ιστορίας ενός τόπου. Γι’ αυτούς τους λόγους μια χώρα σαν τη Γαλλία με τα τόσα μουσεία και την πόλη του φωτός, το Παρίσι, θα σε ενθουσιάσει. 

Καρκίνος και Παρθένος στην Ιταλία

Ο Καρκίνος ως γνωστό είναι ένα συναισθηματικό ζώδιο, που λατρεύει την άνεση, ειδικά στις διακοπές. Από την άλλη οι Παρθένοι προτιμούν να υπάρχει και λίγο δράση στις διακοπές τους. Η Ιταλία είναι μια κομψή και γοητευτική χώρα, με πολλές επιλογές, όπως το Μιλάνο, που είναι ιδανικός προορισμός για αυτά τα δύο ζώδια. Μπορείς να περιπλανηθείς στους όμορφους παλιούς δρόμους του ή να απολαύσεις την ιταλική κουλτούρα σε γραφικά τοπικά εστιατόρια ή ρουστίκ ξενώνες. 

Λέων και Ζυγός στην Αγγλία

Αυτά τα δύο ζώδια λατρεύουν τις εκθέσεις τέχνης και τα μουσεία. Ποιο καλύτερο μέρος οπότε από την Αγγλία; Συγκεκριμένα η πολιτιστική και ιστορική Μέκκα, που αποτελεί το Λονδίνο, είναι ιδανικό για σένα. Εκεί σίγουρα θα ικανοποιήσεις και θα τονώσεις το μυαλό σου, αν είσαι Λέων ή Ζυγός.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

 

Νεότερα Άρθρα

Τα ζώδια που αναλαμβάνουν πάντα την ευθύνη των πράξεών τους

Her News

Ζώδια: Οι προβλέψεις της εβδομάδας

Her News

Ποια ζώδια θα επηρεάσει η Πανσέληνος;

Her News