HerNews.gr
Μόδα

Έβελυν Καζαντζόγλου: Aυτό είναι το πιο chic floral μαγιο της σεζόν

Έβελυν Καζαντζόγλου

Η Έβελυν Καζαντζόγλου πραγματοποίησε ένα εντυπωσιακό ταξίδι στη Μύκονο το περασμένο Σαββατοκύριακο και μας εντυπωσίασε με τα stylish looks που παρουσίασε μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Instagram.

Έβελυν Καζαντζόγλου

Ανάμεσα σε αυτά, ξεχωρίσαμε ένα φανταστικό floral μαγιό, το οποίο δεν διστάσαμε να αποθηκεύσουμε και να προσθέσουμε στο καλάθι αγορών μας.

Έβελυν Καζαντζόγλου: Aυτό είναι το πιο chic floral μαγιο της σεζόν

Η Έβελυν Καζαντζόγλου επέλεξε ένα μαγιό με floral σχέδιο από την ελληνική εταιρεία Vassia Kostara Limited Collections. Το έντονο φούξια των λουλουδιών σε συνδυασμό με τις λαχανί λεπτομέρειες και τη λευκή “βάση” του μπικίνι αναδεικνύουν υπέροχα το μαυρισμένο δέρμα.

Επιπλέον, ταιριάζει σε κάθε σωματότυπο, καθώς αναδεικνύει τα πόδια και δίνει μια πιο αδύνατη σιλουέτα.

Αυτό το μαγιό είναι ιδανικό για τις γυναίκες που αναζητούν ένα κομψό και μοντέρνο στυλ για την παραλία. Το φλοράλ σχέδιο προσθέτει φρεσκάδα και θηλυκότητα, ενώ η καλοσχηματισμένη γραμμή του μαγιό αναδεικνύει τις καμπύλες με στυλ. Με αυτό το μαγιό, θα είστε σίγουρα το επίκεντρο της προσοχής στην παραλία και θα νιώθετε αυτοπεποίθηση και άνεση καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας.

Εάν επιθυμείτε να ανανεώσετε την καλοκαιρινή σας γκαρνταρόμπα με ένα μοναδικό μαγιό, το floral μαγιό της Έβελυν Καζαντζόγλου είναι η ιδανική επιλογή.

Έβελυν Καζαντζόγλου

Έβελυν Καζαντζόγλου: Φόρεσε το ιδανικό κουστούμι για την άνοιξη

Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Σακίρα: To naked dress πρωταγωνίστησε στη νέα καμπάνια του οίκου Burberry

HerNewskl

Bασίλισσα Ελισάβετ: Ποιος είναι ο λόγος που φορούσε συνέχεια καπέλο;

HerNewskl

Φόρεμα: Τα πιο σημαντικά στυλιστικά tips για κάθε γυναίκα

Her News b