HerNews.gr
Social News

Ελένη Φουρέιρα: Εμφανίστηκε χωρίς ίχνος μακιγιάζ στο Instagram

H Ελένη Φουρέιρα που διατηρεί έναν από τους μεγαλύτερους λογαριασμούς καλλιτενχών στην Ελλάδα στο Instagram με 1,3 εκατομμύρια ακόλουθους, δημοσιεύσει συχνά αναρτήσεις από τις συναυλίες και τις εμφανίσεις της ενώ πιο σπάνια δημοσιεύει στιγμιότυπα με τον γιό της.

Αυτή τη φορά η Ελένη Φουρέιρα την οποία έχουμε συνηθίσει κατά κόρον να βλέπουμε πάνω στη σκηνή με εντυπωσιακά ρούχα και μακιγιάζ έκανε την ανατροπή και ανέβασε ένα Instagram Story στο οποίο είναι εντελώς άβαφτη.

Στο συγκεκριμένο story, η Ελένη Φουρέιρα απευθύνεται στους θαυμαστές της όπου μιλά για την επερχόμενη συναυλία της στη Ρόδο και τους ενημερώνει από που μπορούν να προμηθευτούν τα εισιτήριά τους.

Δείτε τα στιγμιότυπα:

Η Ελένη Φουρέιρα πρόσφατα βρέθηκε στη Θεσσαλονίκη, σε μία από τις μαζικότερες συναυλίες των τελευταίων ετών στην πόλη, την οποία παρακολούθησαν 12.000 θεατές. 

Το «Reborn Tour», μία παραγωγή υψηλών προδιαγραφών της Panik Live, με την ιδιαίτερη αισθητική της Ελένης Φουρέιρα, συνεχίζεται σε στάδια και μεγάλα θέατρα σε Ελλάδα κι εξωτερικό. Επόμενοι σταθμοί είναι η Ρόδος (12/7) και η Βαρκελώνη (15/7), ενώ ακολουθούν συναυλίες σε Κρήτη, Λάρισα και Ιωάννινα.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Χριστίνα Μπόμπα: Θηλάζει τις κορούλες της και συγκινεί

Her News

Survivor – Γιάννης Χατζηγεωργίου: Τι απαντά για τη ρήτρα των 50.000 ευρώ;

Her News b

Χελώνα δίνει μάχη με καρχαρία και τον νικάει – Εντυπωσιακές εικόνες

Her News