HerNews.gr
Social News

Rihanna: Ποζάρει με κόκκινα εσώρουχα για τη φωτογράφιση της Savage X Fenty

Η Rihanna προκάλεσε θύελλα στο διαδίκτυο τη Δευτέρα, αφού δημοσίευσε μια σειρά από σέξι φωτογραφίες εσωρούχων στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Η συλλογή φωτογραφιών παρουσίαζε την εγκυμονούσα Rihanna να ποζάρει μπροστά από μια συλλογή ρούχων, ενώ φορούσε ένα κόκκινο σουτιέν και ασορτί εσώρουχα. 

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη badgalriri (@badgalriri)

Πολλοί από τους θαυμαστές της τραγουδίστριας στα social media έσπευσαν να παρατηρήσουν τη λάμψη της εγκυμοσύνης της καθώς περιμένει το νούμερο δύο μωρό με τον σύντροφό της  A$AP Rocky . 

«Είσαι στην πραγματικότητα ο ορισμός της ομορφιάς», έγραψε κάποιος στην ενότητα σχολίων. “Αυτή η Λάμψη!!!!!!!!! Πω πω ουάου!” πρόσθεσε ένας άλλος θαυμαστής.

Ενώ ήταν ακόμη έγκυος στο πρώτο παιδί του ζευγαριού, RZA Athelston Mayers , η Rihanna μοιράστηκε με το PEOPLE σε μια συνέντευξη τον Φεβρουάριο του 2022 ότι η έκφραση μέσω της μόδας της επιτρέπει να νιώθει μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση.

«Αυτή τη στιγμή, που είσαι έγκυος, μερικές μέρες νιώθεις σαν, “Ουφ, απλά θέλω να ξαπλώνω εδώ σε αυτόν τον καναπέ όλη μέρα”. Αλλά όταν βάζεις λίγο μακιγιάζ και λίγο κραγιόν, μεταμορφώνεσαι», είχε πει τότε. «Φοράς μερικά ρούχα και είναι σαν, όταν φαίνεσαι καλά, νιώθεις καλά. «Το άκουσα εδώ και πολύ καιρό, αλλά είναι αλήθεια».

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Zendaya – Tom Holland: “Στον άνθρωπο που με κάνει πιο χαρούμενη”

HerNewskl

Justin Bieber: Η τρυφερή ερωτική εξομολόγηση στην Hailey για την πέμπτη επέτειό τους

HerNews ka

Κλέλια Πανταζή: Η έξοδος από το μαιευτήριο με τον Λευτέρη Τσάκαλο και τον νεογέννητο γιό τους – ΦΩΤΟ

HerNews ka