HerNews.gr
Social News

Justin Bieber: Η τρυφερή ερωτική εξομολόγηση στην Hailey για την πέμπτη επέτειό τους

Ο Justin Bieber και η Hailey Bieber γιορτάζουν πέντε χρόνια γάμου. 

Ο 29χρονος τραγουδιστής, δήλωσε την αγάπη του στη σύζυγό του Hailey την Τετάρτη σε μια γλυκιά ανάρτηση στoν προσωπικό του λογαριασμό Instagram.

«Στο πιο πολύτιμο, στην αγαπημένη μου. 5 χρόνια. Έχεις αιχμαλωτίσει την καρδιά μου. Ξέρω από τα βάθη της ψυχής μου μέχρι τα κόκαλά μου ότι αυτό το ταξίδι μαζί σου θα ξεπεράσει μόνο τις πιο τρελές προσδοκίες μας. Οπότε ας συνεχίσουμε να ονειρευόμαστε μωρό μου. Στην υγειά του πάντα και του για πάντα. Σε αγαπώ με κάθε ίνα της ύπαρξης μου. ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΗ 5η ΕΠΕΤΕΙΟΣ!!!». 

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Justin Bieber (@justinbieber)

Το τρυφερό αφιέρωμα του ήταν η λεζάντα σε ένα καρουζέλ στο Instagram που καταγράφει το ζευγάρι να περνά ποιοτικό χρόνο μεταξύ τους όλα αυτά τα χρόνια. Η πρώτη φωτογραφία ήταν ένα κοντινό πλάνο τους που ανταλλάσσουν ένα φιλί.

Μια δεύτερη εικόνα έδειξε τη Hailey να κάθεται μπροστά σε μια τούρτα με δύο κεριά και λουλούδια. Ο Justin στάθηκε δίπλα της με το ένα χέρι να την αγκαλιάζει καθώς και οι δύο χαμογέλασαν. Η ιδρυτής της Rhode φορούσε ένα διαμαντένιο κολιέ με το γράμμα “B”, που συμβολίζει το επώνυμό τους. 

«5 ✨🤍 Σ’ αγαπώ», έγραψε το μοντέλο σε λεζάντα με μερικές από τις ίδιες εικόνες που μοιράστηκε ο σύζυγός της. Η τελευταία φωτογραφία έδειχνε τον Justin να την αγκαλιάζει ενώ τη φιλούσε στο μάγουλο καθώς χαμογελούσε στην κάμερα.

5η επέτειος του Justin και της Hailey Bieber

Νωρίτερα φέτος, ο Justin πήρε συνέντευξη από τη Hailey για το εξώφυλλο της Vogue Australia, στην οποία αποκάλυψε τι εκτιμούσε περισσότερο στη σχέση της με τον τραγουδιστή

«Το αγαπημένο μου πράγμα στο να είμαι παντρεμένη είναι ειλικρινά η συντροφικότητα που νιώθω ότι έχουμε», εξομολογήθηκε στον Justin για το τεύχος Φεβρουαρίου. “Ειλικρινά, είσαι ο καλύτερός μου φίλος σε ολόκληρο τον κόσμο. Δεν υπάρχει κανένας με τον οποίο θα προτιμούσα να περάσω περισσότερο χρόνο ή να κάνω κάτι μαζί του.”

 Aκολουθήστε μας στo Google News 

Νεότερα Άρθρα

Μαρία Μενούνος: Δημοσίευσε την πιο τρυφερή φωτογραφία με την κόρη & τον σύζυγό της – «Είμαι τόσο ευγνώμων»

HerNews ka

Kourtney Kardashian: Ευχήθηκε «χρόνια πολλά» στον Travis Barker με τις πιο ιδιαίτερες φωτογραφίες

HerNews ka

Η Σούλα Γκλάμορους γίνεται 5 χρονών και γιορτάζει στο instagram

Her News