HerNews.gr
Διεθνή

Μαντόνα: Η πρώτη της ανάρτηση μετά την νοσηλεία της στη ΜΕΘ – «Η πρώτη μου σκέψη όταν ξύπνησα στο νοσοκομείο ήταν τα παιδιά μου»

Η Μαντόνα μίλησε για πρώτη φορά μετά τη συγκλονιστική νοσηλεία της και την παραμονή της στη ΜΕΘ.

Η βασίλισσα της ποπ ανέφερε σε δήλωση που δημοσιεύτηκε τη Δευτέρα ότι βρίσκεται «στο δρόμο προς την ανάκαμψη» αφού βγήκε από το νοσοκομείο πριν από μιάμιση εβδομάδα.

«Η πρώτη μου σκέψη όταν ξύπνησα στο νοσοκομείο ήταν τα παιδιά μου», έγραψε στο Instagram μαζί με μια selfie.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Madonna (@madonna)

 Η Μαντόνα – η οποία εθεάθη σε μια βόλτα στη Νέα Υόρκη το Σαββατοκύριακο – βρέθηκε αναίσθητη  στις 24 Ιουνίου και μεταφέρθηκε εσπευσμένα σε νοσοκομείο της Νέας Υόρκης, όπου διασωληνώθηκε στη μονάδα εντατικής θεραπείας.

 Παρέμεινε έτσι για τουλάχιστον μία νύχτα προτού αφαιρεθεί ο σωλήνας, αν και έμεινε στη ΜΕΘ για «αρκετές ημέρες», σύμφωνα με τον επί μακρόν μάνατζέρ της, Guy Oseary.selfie της μαντόνας

Με την κόρη της Lourdes Leon στο πλευρό της στο νοσοκομείο, η Μαντόνα συνέχισε να ανάρρωση και επέστρεψε στο σπίτι.

Υπό το πρίσμα της κρίσης υγείας, η Μαντόνα έπρεπε να αναβάλει την πολυαναμενόμενη περιοδεία της «Celebration» . Ο Oseary διαβεβαίωσε τους θαυμαστές ότι η ομάδα της τραγουδίστριας θα κοινοποιούσε ενημερωμένες πληροφορίες καθώς τις λάμβανε, συμπεριλαμβανομένης μιας νέας ημερομηνίας έναρξης για το παγκόσμιο ταξίδι.

Μια άλλη πηγή της περιοδείας πρόσθεσε ότι η Madonna «είχε μια έκρηξη» κατά τη διάρκεια των προβών και δεν ήθελε να ακυρώσει τις συναυλίες της.

 Η παγκόσμια περιοδεία θα ξεκινήσει τώρα τον Οκτώβριο στην Ευρώπη – με τις καλοκαιρινές ημερομηνίες στη Βόρεια Αμερική να επαναπρογραμματίζονται λόγω του φόβου για την υγεία της – είναι το αποτέλεσμα ενός συμβιβασμού μεταξύ της τραγουδίστριας και της ομάδας της, ανέφεραν πηγές στο Page Six.

«Ενώ έχει κάποιες πρόβες ακόμα να κάνει, εργάζεται σε αυτό εδώ και μήνες και ξέρει ακριβώς τι πρέπει να γίνει», είπε μια πηγή. «Είναι απλά ανυπόμονη να βγει εκεί έξω – όσο πρόθυμοι είναι και οι θαυμαστές της να τη δουν».

«Είμαι στον δρόμο της ανάκαμψης και είμαι απίστευτα ευγνώμων για όλες τις ευλογίες στη ζωή μου… Το τρέχον σχέδιο είναι να προγραμματιστεί εκ νέου το σκέλος της περιοδείας στη Βόρεια Αμερική και να ξεκινήσει τον Οκτώβριο στην Ευρώπη», έγραψε η ίδια η Μαντόνα στην ανάρτηση που έκανε τη Δευτέρα 10/7.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Dakota Johnson: Είναι ήδη αρραβωνιασμένη με τον Chris Martin εδώ και 6 χρόνια!

HerNews ka

Κέιτ Μίντλετον: Δείχνει θάρρος αφού πήρε άλλη μια αμφιλεγόμενη απόφαση

HerNews ka

Super Bowl 2024: Το εντυπωσιακό performance του Usher με καλεσμένους «έκπληξη»

HerNews ka