HerNews.gr
Beauty

Σταματίνα Τσιμτσιλή: Tόλμησε το αγαπημένο trend της Hailey Bieber

Σταματίνα Τσιμτσιλή

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή, η αγαπημένη παρουσιάστρια, γνωρίζει πώς να επιλέγει τις beauty τάσεις που ταιριάζουν στο προσωπικό της στυλ, χωρίς υπερβολές.

Σταματίνα Τσιμτσιλή

Παραμένει πάντα ενημερωμένη για τα τελευταία trends και τις προσαρμόζει κατάλληλα, δημιουργώντας μια κομψή εμφάνιση. Έτσι, ήταν αδύνατο για τη Σταματίνα Τσιμτσιλή να μην δοκιμάσει την αγαπημένη τάση της Hailey Bieber.

Σταματίνα Τσιμτσιλή: Tόλμησε το αγαπημένο trend της Hailey Bieber

Η δεκαετία του ’90 έχει αναβιώσει και όλα τα trends της έχουν επανέλθει με δύναμη. Τα look των supermodel της εποχής αποτελούν μεγάλη έμπνευση, με έμφαση στο μακιγιάζ των χειλιών που επανέφερε την τεχνική του overlining. Η Hailey Bieber εισήγαγε κάτι “νέο” στο μακιγιάζ, τα brownie glazed lips. 

Αυτή η πρόταση για τα χείλη έχει κερδίσει την προσοχή όλων, συμπεριλαμβανομένης και της Σταματίνας Τσιμτσιλή, η οποία εμπνεύστηκε από αυτήν την τάση που λατρεύει η Hailey Bieber.

Τα brownie glazed lips δημιουργούν ένα μοναδικό αποτέλεσμα στα χείλη. Η συνδυασμένη απόχρωση του καφέ και του γκλαζέ προσδίδει μια φυσική και απαλή όψη, δίνοντας έμφαση στην ομορφιά των χειλιών. Η Σταματίνα Τσιμτσιλή ενσωμάτωσε αυτήν την τάση στο μακιγιάζ της και δημιούργησε έναν φρέσκο και μοντέρνο συνδυασμό.

Το αποτέλεσμα είναι εντυπωσιακό και κομψό, αναδεικνύοντας τη φυσική ομορφιά της.

Σταματίνα Τσιμτσιλή

Σταματίνα Τσιμτσιλή: Φόρεσε το φόρεμα που δημιουργεί sunkissed look

Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Tomato girl: Η τάση που ήρθε να αντικαταστήσει το strawberry makeup

HerNewskl

Rita Ora: Έκανε το πιο ρομαντικό look που έχουμε δει!

HerNewskl

Prada: Λανσάρει για πρώτη φορά προϊόντα για μακιγιάζ και skincare

HerNewskl