HerNews.gr
Beauty

Prada: Λανσάρει για πρώτη φορά προϊόντα για μακιγιάζ και skincare

Prada

Η Prada beauty κάνει το μεγάλο βήμα και εισέρχεται δυναμικά στον κόσμο της ομορφιάς, προσφέροντας μια ολοκληρωμένη συλλογή προϊόντων για το μακιγιάζ και την περιποίηση του δέρματος. Με την αύρα του iconic οίκου να διακρίνεται σε κάθε του κίνηση, η Prada καταφέρνει να δημιουργήσει μια σειρά προϊόντων που ξεχειλίζει κομψότητα και κορυφαία ποιότητα.

Prada

Με τον όρο “Monochrome” κραγιόν, η Prada beauty παρουσιάζει μια σειρά από 26 κραγιόν με υπέροχες αποχρώσεις. Μεταξύ τους, θα βρείτε super-ματ και soft-ματ υφές, ικανοποιώντας κάθε προτίμηση και στυλ. Οι αποχρώσεις εμπνέονται από τα χρώματα που χρησιμοποιούνται στα iconic prints του οίκου, προσφέροντας ένα αποτέλεσμα που αναδεικνύει τα χείλη με μοναδικό τρόπο.

Prada: Λανσάρει για πρώτη φορά προϊόντα για μακιγιάζ και skincare

Επιπλέον, οι “Dimension” παλέτες σκιών για τα μάτια είναι εμπνευσμένες από διάσημα prints του οίκου. Με έξι διαφορετικές αποχρώσεις σε κάθε παλέτα, μπορείτε να δημιουργήσετε μοναδικά και πολυδιάστατα μακιγιάζ που αναδεικνύει την ομορφιά των ματιών σας.

Το βάλσαμο για τα χείλη και το “Reveal Skin Optimising Foundation” είναι επίσης κομμάτια της συλλογής και προσφέρουν εξαιρετική περιποίηση και κάλυψη για το δέρμα. Με 33 διαφορετικές αποχρώσεις για το foundation, μπορείτε να βρείτε την ιδανική απόχρωση που ταιριάζει απόλυτα με τον τόνο του δέρματός σας.

Prada

Τα προϊόντα “Augmented Skin” αποτελούν μια σειρά που επικεντρώνεται στην περιποίηση του δέρματος και προσφέρουν λύσεις για διάφορα δερματολογικά ζητήματα. Από ενυδάτωση έως αντιγήρανση, αυτά τα προϊόντα είναι σχεδιασμένα να βελτιώσουν την υφή και την εμφάνιση του δέρματός σας, προσφέροντας λύσεις για να αναδείξετε την πιο λαμπερή εκδοχή του εαυτού σας.

Anne Hathaway: Εμφανίστηκε με ένα κούρεμα επηρεασμένο από το “Ο διάβολος φοράει Prada”

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Sugar Plum Nails: Το πιο ρομαντικό μανικιούρ για όσες αγαπούν το ροζ!

HerNewskl

Fillers ή αλλιώς… για πάντα νέα: Η δημοφιλής μέθοδος για την αποκατάσταση και τη βελτιστοποίηση των αναλογιών του προσώπου

Her News

Bakuchiol ή Ρετινόλη: Τι είναι καλύτερο για εσάς;

Her News