HerNews.gr
Beauty

Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Υιοθέτησε την τάση του latte makeup

Ηλιάνα Παπαγεωργίου

Η τάση του latte make up έχει καταφέρει να εντυπωσιάσει πολλά beauty girls, και δύο από αυτές είναι η Δούκισσα Νομικού και η Ηλιάνα Παπαγεωργίου. Αυτό το στυλ μακιγιάζ κερδίζει όλο και περισσότερη δημοτικότητα, με πάνω από 9 εκατομμύρια προβολές στο TikTok.

Ηλιάνα Παπαγεωργίου

Το latte make up είναι ζεστό και χάλκινο, με γαλακτώδη αποχρώσεις που φέρνουν στο μυαλό ένα καλοκαιρινό ηλιοβασίλεμα. Αυτή η τάση αποπνέει μια αίσθηση φυσικότητας και αβίαστης ομορφιάς. Τα μακιγιάζ επικεντρώνονται στα μάτια, με ζεστά χρώματα που δημιουργούν ένα απαλό smokey look. Τα ζυγωματικά είναι έντονα, δίνοντας την εντύπωση ότι έχουν λίγο ηλιοκαψίματος. Τα χείλη παραμένουν σε φυσικούς τόνους, προσθέτοντας την τελευταία πινελιά σε αυτό το καλοκαιρινό μακιγιάζ.

Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Υιοθέτησε την τάση του latte makeup

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου, ακολουθώντας τις αρχές αυτής της τάσης, τόνισε την εσωτερική γωνία των ματιών της, δημιουργώντας ένα ενδιαφέρον και φωτεινό αποτέλεσμα. Αυτό το latte make up είναι ιδανικό για το καλοκαιρινό ντύσιμο και μπορεί να ταιριάξει σε κάθε περίσταση.

Εάν είστε λάτρης των γήινων αποχρώσεων και θέλετε να δοκιμάσετε κάτι νέο στο μακιγιάζ σας, το latte make up είναι μια εξαιρετική επιλογή. Αυτό το μακιγιάζ θα δημιουργήσει ένα φυσικό, αλλά εντυπωσιακό αποτέλεσμα που θα αναδείξει την ομορφιά σας με τον πιο λαμπερό τρόπο.

Ηλιάνα Παπαγεωργίου

Ηλιάνα Παπαγεωργίου: «Το GNTM είναι σαν εκείνο τον γκόμενο που πρέπει να ξεχάσεις»

Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Το λάδι από σπόρους κολοκύθας είναι η πιο πρόσφατη ανακάλυψη για την ανάπτυξη των μαλλιών

HerNews ka

Πόσο κακό είναι στην πραγματικότητα το μακιγιάζ για το δέρμα;

Her News

Cub cut: Βρήκαμε το κούρεμα της σεζόν άνοιξη-καλοκαίρι

HerNewskl