HerNews.gr
Beauty

Last-Minute Makeup με glitter για το Halloween που θα στρέψουν όλα τα βλέμματα πάνω σου!

Το Halloween τείνει να ξεφεύγει εντελώς κάθε χρόνο, αφήνοντάς μας σε μια ατημέλητη κατάσταση πανικού την προηγούμενη εβδομάδα, προσπαθώντας να αποφασίσουμε τι στολή θα φορέσουμε και πως θα βαφτούμε.

Είναι αλήθεια ότι υπάρχει μια πληθώρα από tutorial που περιλαμβάνει μαθήματα μακιγιάζ ζόμπι , μάγισσας κ.α. Αλλά ειλικρινά, είμαστε εξίσου χαρούμενοι που προσθέτουμε λίγη λάμψη στα βλέφαρά μας, τα χείλη και τις γραμμές των μαλλιών μας, δίνοντας μια πιο αγγελική εμφάνιση.

Μια εμφάνιση που απαιτεί μόνο μια παλέτα glitter απαιτεί μηδενική δέσμευση. Με λίγη λάμψη από τις αγαπημένες σας μάρκες μακιγιάζ για το Halloween , μπορείτε να διοχετεύσετε ένα πεφταστέρι τη μέρα, μια μπάλα ντίσκο τη νύχτα και έναν  μονόκερο μέχρι τις 2 τα ξημερώματα.

 Έτσι, προς τιμήν της ευελιξίας του glitter, συγκεντρώσαμε μερικές από τις καλύτερες στιγμές μακιγιάζ του από το Halloween.γυναίκα με ασημί glitter μακιγιάζ ματιών, πλεξούδες σε κουτί και ουδέτερο κραγιόν

1. Ντίσκο μπάλα

Το ογκώδες, εντυπωσιακό glitter είχε πάντα μια ξεχωριστή θέση στις καρδιές μας. Αλλά σε ασημί χρώμα, δημιουργεί μια επική —τολμάμε να πούμε, groovy— εμφάνιση αποκριών με ντίσκο. 

2. Vimpire kiss

Μοντέλο με βλέμμα μακιγιάζ εμπνευσμένο από βαμπίρ με glitter σκιά ματιών και χείλη oxblood

Channel Vampira και βάλτε μια συμπληρωματική πινελιά από γαλαζοπράσινο, δαμασκινί ο και ασημί γκλίτερ στα βλέφαρά σας και κάτω από τα μάτια σας.

3. Ντάμα κούπα

Κοντινό πλάνο βλέμμα μακιγιάζ ματιών με glitter καρδιά με παγιέτες

Ανοιγοκλείστε τα μάτια σας και κρατήστε ένα κοστούμι Queen of Hearts της τελευταίας στιγμής γλυκό, όχι τρομακτικό, με μια αξιολάτρευτη καρδιά στο ένα (ή και στα δύο) μάτια σας.

4. Ευφορία

Γυναίκα με πολύχρωμα glitter δάκρυα μακιγιάζ και γυαλιστερά χείλη εμπνευσμένα από τη δεκαετία του '90

Η έμπνευση από τα εμβληματικά glitter tears της Zendaya στο Euphoria είναι ευκολότερη από ό,τι φαίνεται στην αρχή. Πάρτε την αγαπημένη σας ζωηρή σκιά ματιών, εφαρμόστε glitter σε ροές κάτω από τα μάτια σας και ολοκληρώστε το με ένα χρώμα κραγιόν της επιλογής σας.

5. Glitter από την κορυφή μέχρι ….. τα νύχια

γυναίκα με γκλίτερ στο πρόσωπο και τα χέρια

Σε περίπτωση αμφιβολίας (ή αν απλά δεν έχετε διάθεση να επιλέξετε ένα κοστούμι), το να καλύπτεστε με glitter από την κορυφή μέχρι τα νύχια δεν είναι ποτέ κακή επιλογή. 

6. Μαύρος κύκνος

Μοντέλο με ασημί glitter μακιγιάζ ματιών, μαύρη γραφική επένδυση, κόκκινο κραγιόν και φτερωτά σκουλαρίκια

Ένα αγγελικό look φωτεινής ασημί λάμψης αντιπαραθέτει το γραφικό μαύρο eyeliner και ένα κόκκινο χείλος, θυμίζοντας μας την τάση της Dark Ballerina που παρατηρείται στις πασαρέλες της Εβδομάδας Μόδας της Νέας Υόρκης. 

 Aκολουθήστε μας στo Google News 

Νεότερα Άρθρα

Βασίλισσα Ελισάβετ: Ποια ήταν η συνήθεια στο μακιγιάζ της που άλλαζε μια φορά τον χρόνο;

HerNewskl

Kylie Jenner: Έκανε το πιο σικάτο retro look και τράβηξε όλα τα βλέμματα

HerNewskl

Είναι ο ψευδάργυρος καλός για την ακμή;

Her News