HerNews.gr
Μόδα

Nicole Kidman: Φόρεσε το πιο σέξι cut-out φόρεμα

Η Nicole Kidman, είναι γνωστό ότι είναι πάντα κομψή και ξεχωρίζει για το στιλ της. Παρευρέθηκε χθες στην πρεμιέρα για την σειρά δράσης ” Special Ops: Lioness” στο Λονδίνο. Πραγματικά εντυπωσίασε με την εμφάνισή της, για ακόμη μια φορά.

Nicole Kidman: Το μαύρο cut-out φόρεμα που φόρεσε

Η ηθοποιός φόρεσε ένα πολύ σέξι cut-out μαύρο φόρεμα. Ο Anthony Vaccarello του Saint Laurent δημιούργησε ολόκληρο το σύνολο, το οποίο περιελάμβανε το μαύρο μάξι φόρεμα, με λαιμόκοψη κι ένα διακοσμητικό μαύρο λουλούδι πάνω από το στήθος.

Η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός έκανε αυτό το τολμηρό κι εντυπωσιακό φόρεμα να φαίνεται κομψό με προσεκτικά επιλεγμένα αξεσουάρ, διαλέγοντας διάφανα γάντια κι ένα ζευγάρι μαύρα πέδιλα.

Φυσικά, η ηθοποιός δεν είναι ξένη στα cut-out φορέματα στο κόκκινο χαλί. Στα Country Music Awards 2021, η Kidman φόρεσε ένα Saint Laurent μαύρο φόρεμα. Αν κι αυτό το κομμάτι ήταν με έναν ώμο κι είχε ένα αρκετά μακρύ σκίσιμο, η Kidman ξέρει ξεκάθαρα πώς να υποστηρίξει κάθε εμφάνισή της.

Η συμπρωταγωνίστριά της, Zoe Saldana, επέλεξε ένα black tweed σετ του Alexander McQueen. Το σετ αποτελούνταν από στράπλες bodice με δερμάτινες λεπτομέρειες, φούστα σε wrap γραμμή και ankle strap γόβες!

Νωρίτερα την ίδια μέρα, οι δύο ηθοποιοί φωτογραφήθηκαν για τη σειρά. Η Nicole Kidman έκανε μια εμφάνιση που ήταν εντελώς διαφορετική από το πιο τολμηρό βραδινό της ντύσιμο. Συγκεκριμένα, επέλεξε ένα γκρι Ferragamo γυναικείο κοστούμι, με χαλαρή εφαρμογή.

Η Zoe Saldana φόρεσε ένα εντυπωσιακό μάξι μοβ φόρεμα της Victoria Beckham, το οποίο συνδύασε με over the knee boots.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Βάσια Κωσταρά: Φόρεσε με casual τρόπο τη chic δερμάτινη φούστα!

HerNewskl

Jennifer Lopez: Ποζάρει δίπλα στην πισίνα με το μαγιό της

Her News

Aqua blue: Aυτό είναι το χρώμα-trend του φετινού καλοκαιριού!

HerNewskl