HerNews.gr
Διεθνή

Zayn Malik: “Ανοίγει” την καρδιά του στην πρώτη του συνέντευξη μετά από 6 χρόνια

Ο Zayn Malik μιλά επιτέλους για τον φερόμενο τσακωμό του με τη Yolanda Hadid – δύο χρόνια αφότου δεν επικαλέστηκε τις κατηγορίες για παρενόχληση ισχυριζόμενος ότι έσπρωξε τη μητέρα της πρώην συντρόφου του Gigi Hadid κατά τη διάρκεια ενός εκρηκτικού καυγά.

«Τα οικογενειακά σου θέματα. Όπως αν συμβεί κάτι στην οικογένεια, θα προτιμούσα να το κρατήσω μεταξύ της οικογένειας», είπε ο Zayn Malik, στο επεισόδιο της Τετάρτης στο podcast «Call Her Daddy» του Spotify , το οποίο σηματοδότησε την πρώτη του δημόσια συνέντευξη εδώ και έξι χρόνια.

«Δεν χρειάζεσαι ολόκληρο κοινό από ανθρώπους και απόψεις, γιατί είναι αρκετά δύσκολο να τα καταφέρεις ανάμεσα σε δύο», πρόσθεσε για τον ίδιο και το 28χρονο μοντέλο Gigi Hadid, με το οποίο μοιράζεται την 2χρονη κόρη Khai.Ο Zayn Malik στο "Call Her Daddy".

Ο Zayn Malik τόνισε ότι αν ο καβγάς ήταν τόσο άσχημος όσο τον έκαναν οι άνθρωποι, δεν θα είχε το 50% της επιμέλειας του κοριτσιού του.

«Είμαι πολύ γεμάτος, με το παιδί μου σε κάθε ευκαιρία που μπορώ», είπε, προσθέτοντας, «Αν μπορούσα να πάρω το 60% (της επιμέλειας), θα το είχα».

Ο Zayn Malik εξήγησε ότι έμεινε σιωπηλός σχετικά με τους ισχυρισμούς εκείνη την εποχή, επειδή δεν του αρέσει να ασχολείται με όσα γράφονται στο Διαδίκτυο.

«Δεν έχω την τάση να εμπλέκομαι όταν οι άνθρωποι λένε πράγματα στο διαδίκτυο, είτε έχουν να κάνουν με εμένα είτε όχι. Γιατί για μένα το πολυτιμότερο πράγμα που έχω στη ζωή μου είναι ο χρόνος», είπε.

Ο Zayn Malik στο "Call Her Daddy".

 «Αυτό απαιτεί πολύ χρόνο σε ένα τοξικό περιβάλλον για να εξηγήσεις τον εαυτό σου στους ανθρώπους και να το δικαιολογήσεις αυτό, οπότε κρατάω τον εαυτό μου».

Πρόσθεσε ότι ο ίδιος και οι εμπλεκόμενοι γνώριζαν τι συνέβη, οπότε αυτό ήταν «το μόνο που τον ενδιέφερε πραγματικά».

Η Gigi Hadid και ο Zayn Malik στη Νέα Υόρκη.

Τον Σεπτέμβριο του 2021, ο Zayn Malik και η Gigi Hadid χώρισαν αφού κατηγορήθηκε ότι επιτέθηκε στη μαμά της.

Ο τραγουδιστής, παρέμεινε σιωπηλός για τις κατηγορίες εκείνη την εποχή, εξηγώντας ότι ήταν «ιδιωτικό θέμα», αλλά ότι δεν θα «αμφισβητούσε τους ισχυρισμούς».

Ο Zayn Malik και η Gigi Hadid με τον Khai.

Τα δικαστικά έγγραφα ισχυρίστηκαν ότι ο Malik «άρπαξε και έσπρωξε τη [Yolanda] σε μια συρταριέρα, προκαλώντας ψυχική οδύνη και σωματικό πόνο». Ο τραγουδιστής αρνήθηκε ότι είχε οποιαδήποτε σωματική επαφή.

Η Gigi και ο Malik  καλωσόρισαν την Khai  τον Σεπτέμβριο του 2020, μετά από πέντε χρόνια σχέσης.

Αυτή τη στιγμή το μοντέλο φημολογείται ότι βγαίνει με τον Leonardo DiCaprio . Ωστόσο, η ίδια και ο ηθοποιός, δεν έχουν αναφερθεί ποτέ δημόσια σε αυτό.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Oυρές χιλιομέτρων και αναμονή 35 ωρών για να προσκυνήσουν τη σορό της βασίλισσας Ελισάβετ

Her News

Μonica Bellucci: Aποκάλυψε την πόλη που ζει μόνιμα με τις κόρες της!

HerNewskl

Βασίλισσα Ελισάβετ: Το μήνυμα για τα 95α γενέθλιά της

Her News b