HerNews.gr
Μόδα

Πώς θα καθαρίσετε τα converse παπούτσια σας;

Τα converse είναι κλασικά και διαχρονικά παπούτσια και μπορείτε πάντα να βρείτε ένα όμορφο ζευγάρι. Είναι σημαντικό όμως να γνωρίζετε πώς να τα φροντίζετε ώστε να διατηρούν την αξία τους.

1. Χρησιμοποιήστε μόνο ήπιο σαπούνι και νερό

Επιλέξτε ένα ήπιο σαπούνι πλυντηρίου ια να πλύνετε τα converse σας. Μην βυθίζετε τα παπούτσια στο νερό. Αντίθετα, χρησιμοποιήστε ένα μαλακό πανί για να τα βρέξετε ελαφρώς. Τρίψτε απαλά για να αποφύγετε την καταστροφή του υλικού.

2. Ξεπλύνετε χωρίς πολύ νερό

Το πολύ νερό μπορεί να βλάψει αυτά τα παπούτσια, γι’ αυτό προσπαθήστε να τα ξεπλύνετε γρήγορα με ελάχιστο μούλιασμα. Μπορείτε να τα βάλετε γρήγορα κάτω από τη βρύση ή να χρησιμοποιήσετε ένα πανί εμποτισμένο με ​​νερό για να καθαρίσετε το σαπούνι και τη βρωμιά.

3. Στεγνώστε με χαρτοπετσέτες

Για να στεγνώσετε τα παπούτσια σας, γεμίστε τα με χαρτί κουζίνας. Αλλάζετε συχνά τις χαρτοπετσέτες, τουλάχιστον δύο φορές την ημέρα, για να αποφύγετε τη μούχλα στα converse. Μην χρησιμοποιείτε κανένα είδος θερμότητας, όπως πιστολάκι μαλλιών.

Επίσης αν θέλετε να μυρίζουν για πολύ καιρό ωραία, μπορείτε να δημιουργήσετε ένα φυσικό αρωματικό.  Ανακατέψτε ίσα μέρη μαγειρικής σόδας και καλαμποκιού και γεμίστε ένα ζευγάρι κάλτσες με τη σκόνη. Βάλτε τις κάλτσες μέσα στα converse σας και αφήστε τις για λίγες μέρες. Αφαιρέστε με ηλεκτρική σκούπα την περίσσεια σκόνης όταν τις αφαιρέσετε.

Η κατανόηση των χρωμάτων στη μόδα μόλις έγινε πιο εύκολη

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Ελένη Μενεγάκη: Φόρεσε το πιο βολικό παντελόνι της άνοιξης

HerNewskl

Μπάγια Αντωνοπούλου: Φόρεσε το πιο στυλάτο κουστούμι για το φθινόπωρο

HerNewskl

Colorblocking: Πώς θα πετύχετε τους απόλυτους συνδυασμούς;

HerNewskl