HerNews.gr
Beauty

Underliner makeup trend: Αυτή η τάση κυριαρχεί πια στον κόσμο του makeup

Underliner makeup trend

To underliner makeup είναι τάση ανάμεσα στις celebrities του εξωτερικού και όχι άδικα, αφού έρχεται σαν ανταπάντηση σε όλα τα πολύ έντονα και δραματικά makeup που έχουμε δει το τελευταίο χρονικό διάστημα.

Για αυτό, εάν είστε λάτρεις του πιο minimal style στο μακιγιάζ σίγουρα θα λατρέψετε αυτήν την τάση, όπως κι αν έχετε βαρεθεί τα διάφορα eyeliners, όπως είναι τα fairy-wing liner, banana eyeliner, reverse eyeliner κτλ. και ψάχνετε να δοκιμάσετε κάτι διαφορετικό.

Underliner makeup trend: Αυτή η τάση κυριαρχεί πια στον κόσμο του makeup

Σε αντίθεση με άλλες τάσεις που αφορούν το μακιγιάζ των ματιών, το underliner είναι πιο minimal και σίγουρα πολύ chic. Ενώ, μπορεί να προσαρμοστεί τέλεια στο σχήμα των ματιών και στο τι θέλετε να πετύχετε κάνοντάς τη γραμμή αυτή στα μάτια σας. Μπορείτε και πάλι να προσδώσετε μια περαιτέρω δραματικότητα και μια πιο τολμηρή έκφραση ή να κρατήσετε τον minimal χαρακτήρα του συγκεκριμένου makeup.

Οι πρόσφατες τάσεις στο μακιγιάζ αφορούσαν τολμηρά και δραματικά μάτια σε φυσικό πρόσωπο, όμως, αυτό το look είναι ένας άλλος διασκεδαστικός τρόπος για να σχηματίσετε ένα cat eye ή ένα smoky-eye look, αλλά ανάποδο, ανάλογα με τις αποχρώσεις που θα χρησιμοποιείτε ή το πόσο βαρύ είναι το eyeliner.

Πώς μπορείτε να επιτύχετε το underliner;

Το underliner τοποθετείται στην κάτω εξωτερική γωνία του ματιού, αλλά μπορεί επίσης να ξεκινά από την κάτω εσωτερική γωνία, παρόμοια με την αντίστροφη τάση του eyeliner, ανάλογα με το πόσο δραματικό θέλετε να κάνετε το βλέμμα. Μόλις αποφασίσετε για το σημείο εκκίνησης σας, τράβηξε το eyeliner κατά μήκος της εσωτερικής γραμμής του ματιού και μετά προς τα έξω στην εξωτερική γωνία του ματιού για να δημιουργήσετε αυτό το ανάποδο cat-eye look.Underliner makeup trend: Αυτή η τάση κυριαρχεί πια στον κόσμο του makeup

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μαύρο eyeliner ή κάποιο άλλο χρώμα, όποιο εσείς προτιμάτε ή για παραπάνω δραματικότητα μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κρυστάλλους ή μαργαριτάρια. Επιπλέον, μπορείτε αντί για eyeliner να χρησιμοποιήσετε σκιές. Γενικότερα, μπορείτε να πειραματιστείτε όσο εσείς θέλετε.

Margot Robbie: Η Makeup Artist της μοιράζεται τα μυστικά πίσω από τη λάμψη της Barbie

To underliner makeup είναι τάση ανάμεσα στις celebrities του εξωτερικού και όχι άδικα, αφού έρχεται σαν ανταπάντηση

Νεότερα Άρθρα

Βαφή μαλλιών στο σπίτι: Όλα τα μυστικά για το τέλειο αποτέλεσμα

Her News b

Sarah Jessica Parker: Αποκάλυψε το αγαπημένο της concealer για γυναίκες άνω των 50

HerNewskl

Quiet Luxury Skin: Η τάση που θα κυριαρχήσει την άνοιξη του 2024

HerNewskl