HerNews.gr
Μόδα

Total white: Styling tips για ένα άψογο look

Το λευκό χρώμα είναι must για κάθε καλοκαιρινό outfit και το total white είναι ένα από τα αγαπημένα μου looks αυτούς τους μήνες.

Γράφει η δημοσιογράφος Εύη Μακαβέλου

Αυτό το χρώμα μπορεί να φορεθεί σε πάρα πολλές και διαφορετικές περιστάσεις από το πρωί μέχρι το βράδυ, από το γραφείο μέχρι την παραλία. Ειδικά δε, στις διακοπές θα σε σώσει, γιατί είναι ευκολο να κάνεις συνδυασμούς, χωρίς να παιδευτείς και να σκέφτεσαι πάλι τι θα φορέσεις.

Προσωπικά έχω ένα τρελό πάθος για το λευκό χρώμα, ίσως επειδή είναι ο τέλειος καμβάς για να χρωματίσεις την εμφάνιση με λεπτομέρειες και αξεσουάρ.

Total white ideas

Για ένα total white βραδινό look μπορείς να επιλέξεις ένα ελαφρύ και ρομαντικό φόρεμα, ένα στενό και θηλυκό φόρεμα ή ένα σετ με σορτς λίγο πιο σοφιστικέ. Ωστόσο, το total white θα είναι μια νικητήρια επιλογή.

Στο γυμναστήριο αν νιώθεις τολμηρή, μια καλή εναλλακτική είναι το λευκό ποδηλατικό κολάν. Συνδύασε το με ένα oversized top ή αθλητικό μπουστάκι, ένα ασημένιο αθλητικό ρολόι, λευκά sneakers κι είσαι έτοιμη για προπόνηση.

Για πιο επίσημες περιστάσεις, διάλεξε ένα total white κοστούμι, πέδιλα με τακούνι σε ό,τι χρώμα θέλεις κι ένα clutch τσαντάκι.

Αν θέλεις να casual chic ντύσιμο με λευκό από πάνω μέχρι κάτω, σου προτείνω να φορέσεις μια τζιν λευκή βερμούδα με ένα λευκό κιπούρ πουκάμισο, που αποτελεί μεγάλη τάση για το καλοκαίρι. Αυτός είναι ένας πολύ καλός συνδυασμός για office look. Από αξεσουάρ προσωπικά θα επέλεγα μια tote bag και rose gold κοσμήματα.

Επειδή είναι καλοκαίρι, να μην ξεχάσω το αγαπημένο μου λευκό φόρεμα. Με ένα μόνο ρούχο και παπούτσια σε λευκό χρώμα, όπως σανδάλια ή πλατφόρμες, θα έχεις κι εσύ ένα «δροσερό» look.

Προφανώς προτείνω και το total white ακόμα και στην παραλία. Εδώ τα πράγματα είναι απλά. Θα χρειαστείς ένα λευκό μαγιό, μπικίνι ή ολόσωμο και λευκό παρεό. Για ολοκληρωμένο total white διάλεξε γυαλικά ηλίου με λευκό σκελετό κι ένα ψάθινο λευκό καπέλο.

Sarah Jessica Parker: 4 Μαθήματα στιλ που μας δίδαξε

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Ένας οδηγός φροντίδας για χρυσά κοσμήματα

Her News

Δέσποινα Βανδή: Το απόλυτο summer look που έκανε για το Kick Off Party του Colourday Festival

HerNews ka

Rihanna: Aνακοίνωσε μια συνεργασία-έκπληξη που όλοι περιμέναμε!

HerNewskl