HerNews.gr
Μόδα

Margot Robbie: Η iconic εμφάνισή της στο ροζ χαλί

Η Margot Robbie μας “χτυπάει” συνεχώς με κύματα νοσταλγίας κάθε φορά που πατάει στο ροζ χαλί. Πάντα επιλέγει ένα outfit εμπνευσμένο από την αγαπημένη κούκλα, της παιδικής μας ηλικίας, την Barbie.

Margot Robbie: Ακόμη μια εντυπωσιακή εμφάνιση

Πριν λίγες ώρες λοιπόν δημοσίευσε στο Instagram της, μια ακόμη φωτογραφία από την τελευταία της iconic εμφάνιση. Η Robbie φόρεσε ένα απαλό ροζ σατέν φόρεμα Vivienne Westwood με κορσέ με λευκό τούλι.

Πρόσθεσε λευκά γάντια, ασημένια πέδιλα, ένα μαργαριταρένιο τσόκερ κι ασορτί σκουλαρίκια. Το φόρεμα αυτό θύμιζε έντονα την Enchanted Evening Barbie του 1960. Τα ξανθά μαλλιά της ηθοποιού ήταν πιασμένα σε ψηλή αλογοουρά. Το διακριτικό της glam μακιγιάζ τόνιζαν οι εντυπωσιακές βλεφαρίδες και το ροζ κραγιόν.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, η Margot Robbie ήταν φυσικά μαζί με τους συμπρωταγωνιστές της, Ryan Gosling και America Ferrera.

Από την πλευρά της η Ferrera φόρεσε ένα βαθύ μαύρο φόρεμα Roland Mouret με βολάν στο μεσαίο τμήμα, το οποίο συνδύασε με διάφανα γάντια, ασορτί γόβες και μια τσάντα clutch. 

Margot Robbie: Τα outfits που έχουμε ξεχωρίσει

Στη λίστα με τις πιο εντυπωσιακές εμφανίσεις της Robbie τον τελευταίο καιρό εμείς έχουμε σίγουρα ξεχωρίσει το glam μαύρο φόρεμα με παγιέτες Schiaparelli, που θυμίζει την κούκλα Barbie του 1960 Solo in the Spotlight. Αυτό το φόρεμα σε Α γραμμή πραγματικά αναδείκνυε την ηθοποιό, η οποία το συνδύασε με ένα ζευγάρι μαύρα peep toe Manolo Blahnik.

Επίσης δεν μπορούμε να μην αναφερθούμε στο girly look της, στο ξενοδοχείο Four Seasons στην Πόλη του Μεξικού. Εκεί η Robbie μεταμορφώθηκε στην εμβληματική (και με τις υψηλότερες πωλήσεις Barbie όλων των εποχών) Totally Hair κούκλα από το 1992. Φόρεσε ένα μίνι φόρεμα Pucci με ροζ, μωβ, πράσινο και λευκό μοτίβο, με μακριά μανίκια και βολάν στο τελείωμα. 

Τέλος, ξεχωρίσαμε το look της 3ης Ιουλίου, όπου η Margot Robbie διοχέτευσε ρετρό δονήσεις με το Moschino σετ που διάλεξε. Το έντονο ροζ outfit, συνδύασε με ένα πορτοφόλι σε σχήμα καρδιάς και με ένα καπέλο στο ίδιο χρώμα.

Margot Robbie: Η ανατρεπτική της εμφάνιση στην πρεμιέρα της «Barbie» στο Λος Άντζελες

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Kendall Jenner: Η άκρως αποκαλυπτική εμφάνιση με το διαφανές μπλουζάκι – Εικόνες

HerNews ka

Τι σχέδιο μαγιό να επιλέξεις ανάλογα με το σωματότυπο σου – Tips για να αναδείξεις τα «δυνατά» σου σημεία

Her News

Shakira: Έκλεψε τις εντυπώσεις με την εμφάνισή της

Her News