HerNews.gr
Ζώδια

Τα πιο συμβατά ζώδια, σύμφωνα με τους αστρολόγους

Έχετε αναρωτηθεί ποτέ αν το ζώδιό σας έχει κάποια σχέση με την επιτυχία των αισθηματικών σας σχέσεων; Για αιώνες, οι αστρολόγοι κοιτούσαν τα αστέρια για να καθορίσουν διαφορετικά στοιχεία στη ζωή μας, και αυτό περιλαμβάνει τη μοίρα των ερωτικών μας συνδέσεων. 

Δεδομένου ότι ένα ζώδιο μπορεί να υποδεικνύει κοινά χαρακτηριστικά της προσωπικότητάς σας, ο χάρτης σας θα μπορούσε επίσης να υποδεικνύει ποιες ιδιότητες συνεργάζονται καλύτερα με τις δικές σας για να καλλιεργήσετε την αγάπη και τη συνεργασία.

Θέλετε να μάθετε ποιο μέλος του ζωδιακού κύκλου μπορεί να είναι ο σύντροφός σας; Παρακάτω θα δούμε ποια ζώδια ταιριάζουν καλύτερα για έρωτα και ρομαντισμό μαζί.

Κριός και Ζυγός 

Ακριβώς όπως ανάβετε ένα σπίρτο, οι σπίθες είναι βέβαιο ότι θα εκτοξευτούν όταν ο φλογερός Κριός και ο Ζυγός του Αέρα ενωθούν. Εάν αυτοί οι δύο είναι πρόθυμοι να εκτιμήσουν και να μάθουν από τις διαφορές τους, θα δημιουργήσουν μια ασταμάτητη φλόγα χημείας . Κάθε ζώδιο έχει έναν πλανήτη του οποίου η ενέργεια επηρεάζει τη συμπεριφορά του και με τον ανεξάρτητο Άρη να είναι υπεύθυνος για τον Κριό και την αρμονική Αφροδίτη που κυβερνά τον Ζυγό, αυτό το ζευγάρωμα θα δώσει ο ένας στον άλλο την ισορροπία της αυτονομίας και της σύνδεσης που χρειάζεται κάθε σχέση για να ευδοκιμήσει.

Δίδυμοι και Παρθένος

Το εξερχόμενο ζώδιο του αέρα, οι Δίδυμοι, μπορούν να βρουν γείωση και δύναμη σε μια ρομαντική σχέση με το οργανωμένο ζώδιο της Γης, τον Παρθένο. Εν τω μεταξύ, ένας Παρθένος μπορεί να χαλαρώσει με τη βοήθεια ενός ανέμελου Διδύμου. Αυτά τα ζώδια θα μοιράζονται γέλια και αναμνήσεις όλα αυτά τα χρόνια γιατί θα είναι πιστά.

Ταύρος και Σκορπιός 

  Η αντίθεση εδώ είναι ακριβώς αυτό που κάνει αυτό το συγκεκριμένο ζευγάρι τόσο ώριμο για ανάπτυξη. Ο Σκορπιός πραγματικά αντιμετωπίζει την πραγματικότητα του πόνου και της ευχαρίστησης και είναι ένας άγρια ​​πιστός σύντροφος βοηθώντας τον Ταύρο να αγκαλιάσει όλες τις καταιγίδες της ζωής όσο και τα ουράνια τόξα. Μαζί, αυτό το δίδυμο μπορεί να καλλιεργήσει μια διαρκή βάση που μπορεί να αντιμετωπίσει τα πάντα.

Ζυγός και Λέων

Ένας Ζυγός και ένας Λέων είναι ένα δυναμικό και αβίαστο ρομαντικό ζευγάρι. Και τα δύο ζώδια έχουν μεγάλη καρδιά και λατρεύουν να είναι ρομαντικά, κάνοντάς τα μαζορέτες του άλλου. Με την τολμηρή προσωπικότητα και τη λαχτάρα του Λέοντα για τα φώτα και την δημοσιότητας και την τάση του Ζυγού για ισορροπία και ομορφιά, μπορούν να αλληλοσυμπληρώνονται για να κάνουν ένα θετικό ζευγάρι δύναμης.

Δίδυμοι και Τοξότες 

Ένα ζευγάρι ζωδίων του Αέρα και της Φωτιάς, ο Δίδυμος και ο Τοξότης έχουν όλα τα συστατικά για μια σχέση γεμάτη πυροτεχνήματα, ξένες χώρες και συναισθηματική έρευνα. Αυτό που πραγματικά κάνει αυτά τα ζώδια συμβατά είναι, κατά ειρωνικό τρόπο, η αμοιβαία ανάγκη τους για υγιή όρια . Οι Δίδυμοι κυβερνώνται από τον Ερμή, που είναι ο πλανήτης της επικοινωνίας και της εσωτερικής εξέλιξης. Πάντα επανεφευρίσκουν και εξερευνούν νέες προσωπικότητες και χρειάζονται περιθώριο αναπνοής για να ανακαλύψουν τον εαυτό τους.

Σκορπιός και Ιχθύς

Τα ζώδια που κυβερνώνται από τα ίδια στοιχεία μπορούν εύκολα να βρεθούν σε ίδια μήκη κύματος. Γι’ αυτό ο δημιουργικός Σκορπιός και οι ονειροπόλοι Ιχθύες ταιριάζουν υπέροχα. Αυτά τα δύο ζώδια του νερού χρησιμοποιούν τη διαίσθηση και τη φαντασία τους για να δημιουργήσουν μια αμοιβαία κατανόηση που υπερβαίνει τον υλικό κόσμο.

Ταύρος και Αιγόκερως

Τα ζώδια της Γης μπορούν επίσης να βρουν ισορροπία και συνεργασία μεταξύ τους. Ο σταθερός Ταύρος που αγαπά την πολυτέλεια και ο καθοδηγούμενος, οικογενιάρχης Αιγόκερως είναι ένα σταθερό και αγαπησιάρικο ταίρι. Δεδομένου ότι και στα δύο αυτά ζώδια της Γης αρέσει να διασκεδάζουν, θα βάλουν πρώτα τη δουλειά καθώς και τις υποχρεώσεις τους, αλλά ξέρουν πώς να περάσουν καλά μαζί.

Υδροχόος και Τοξότης

Η ατομικότητα, η δημιουργικότητα και η επιθυμία για εξερεύνηση είναι οι κύριες πτυχές της προσωπικότητας τόσο του Υδροχόου όσο και του Τοξότη. Αυτό είναι που τους βοηθά να κάνουν μια εξαιρετική συνεργασία στη ζωή και στην αγάπη. Ως ζευγάρι, τα δύο ζώδια μιλούν πάντα μεταξύ τους, κάνουν σχέδια για το μέλλον και φέρνουν ενθουσιασμό ο ένας στη ζωή του άλλου. 

Καρκίνος και Αιγόκερως 

Το μόνο ζώδιο που κυβερνάται από το φεγγάρι, ο συναισθηματικά διαισθητικός Καρκίνος μπορεί να φαίνεται σαν κάτι περισσότερο από απίθανο να ταιριάζει με τον λογικό Αιγόκερω υπό την ηγεσία του Κρόνου. Ωστόσο, αυτό το σύνολο των ζωδίων συνδυάζεται πολύ καλά. Δημιουργούν το τέλειο αντίβαρο μεταξύ ήπιας ροής και αξιόπιστης δομής. 

Κριός και Καρκίνος

Ενώ το ζώδιο της φωτιάς ο Κριός και το ζώδιο του νερού ο Καρκίνος φαίνονται σαν αντίθετα, οι δύο φύσεις τους είναι στην πραγματικότητα αρκετά συμπληρωματικές. Ο Καρκίνος έλκεται από την αυτοπεποίθηση ενός Κριού, ενώ ο Κριός εκτιμά την ευαισθησία του Καρκίνου. Ως ζευγάρι, αυτά τα ζώδια θέλουν να ξεκινούν έργα και πάντα παρακινούν τον άλλον να είναι η καλύτερη εκδοχή του εαυτού τους.

Λέων και Υδροχόος 

Όταν ο λαμπερός και φλογερός Λέων ενωθεί με τον Υδροχόο, ένα απόκοσμο ζώδιο του Αέρα με επικεφαλής τον καινοτόμο Ουρανό, μπορεί να σχηματιστεί ένα ζευγάρι δύναμης . Αυτό που οι περισσότεροι άνθρωποι δεν γνωρίζουν για τον Λέωντα είναι ότι αυτοί οι μοναδικοί σούπερ σταρ μπορούν να μείνουν λίγο μόνοι στο κάστρο τους και να λαχταρούν τόσο την προσοχή όσο και τη σύνδεση. Ως αποτέλεσμα, δεν μπορούν παρά να θαυμάσουν πόσο λατρεμένος είναι παγκοσμίως ο Υδροχόος και λατρεύουν την ικανότητα αυτού του ζωδίου του Αέρα να τους δείχνει μια εντελώς νέ εμπειρία. Ο Υδροχόος εκτιμά την ατρόμητη και ακλόνητη αίσθηση αυτοεκτίμησης του Λέοντα ως εκπληκτικά εργαλεία απελευθέρωσης. 

Παρθένος και Ιχθύς 

Το ζεύγος του Παρθένου και των Ιχθύων είναι ασυναγώνιστο στη συνδυασμένη τους ικανότητα να θεραπεύουν έναν κόσμο που πονάει, και αυτά τα ζώδια συνεχώς συγκινούνται και παρακινούνται από τις δυνάμεις του άλλου. Ενώ ο Παρθένος είναι επιδέξιος στην κατανόηση της στενής σχέσης μεταξύ του σώματος και της φύσης, ο Ιχθύς αντιλαμβάνεται διαισθητικά πώς να διαβάζει την καρδιά. Ο Παρθένος νιώθει δέος για την υπερβατική, πνευματική φύση των Ιχθύων, Οι Ιχθείς επωφελούνται από την ικανότητα του Παρθένου να μεταφράζει και να εφαρμόζει τη θεϊκή τους ενέργεια εδώ στη γη. Αυτό το ζευγάρι ακούει, βοηθά και ανεβάζει τους πάντες (και τα πάντα) στο πέρασμά του.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Ζώδια: Οι προβλέψεις από 7 Νοεμβρίου έως 13 Νοεμβρίου

Her News b

Αστρολογία & Έρωτας: Τα ζώδια που ταιριάζουν απόλυτα για σχέση

Her News

Ανάδρομος Ερμής: Τι αλλαγές φέρνει σε κάθε ζώδιο

Her News