HerNews.gr
DECORNEWS

Κουζίνα: Τα πιο δημοφιλή χρώματα για το 2023

Το χρώμα είναι ένα από τα πιο σημαντικά ζητήματα που αφορούν τον σχεδιασμό για την κουζίνα των ονείρων μας. Μάλιστα τα τελευταία δύο χρόνια, οι αναζητήσεις στη Google για «τι χρώμα να βάψω την κουζίνα μου» έχουν αυξηθεί σημαντικά, καθώς θεωρούμε προτεραιότητα την ανακαίνιση κουζίνας.

Η ανάλυση δεδομένων αναζήτησης αποκάλυψε ποια χρώματα προβλέπεται να είναι τα πιο δημοφιλή για την κουζίνα φέτος. Τα αποτελέσματα περιλαμβάνουν μερικά διαχρονικά κλασικά, καθώς και μερικές εκπλήξεις.

Στην πρώτη θέση βρίσκεται η διαχρονικά δημοφιλής λευκή κουζίνα, μια θέση που άξιζε, δεδομένης της ευελιξίας και της προσαρμοστικότητάς που παρέχει. Πιο κάτω στη λίστα, βρίσκουμε φωτεινά χρώματα, όπως το κόκκινο και το κίτρινο.

Άσπρο

Μια λευκή κουζίνα μπορεί να μοιάζει σαν να έχει βγει από τις σελίδες ενός περιοδικού. Αυτή η ευέλικτη απόχρωση δημιουργεί ένα μινιμαλιστικό σχέδιο γεμάτο καθαρές γραμμές και κομψά ντουλάπια. Επίσης το λευκό ταιριάζει φυσικά με το ξύλο και το μάρμαρο.

Γκρι

Μία από τις πιο σοφιστικέ αποχρώσεις για κουζίνα, κατάλληλη για παραδοσιακές κουζίνες, με ματ ντουλάπια και ζεστές ξύλινες επιφάνειες. Το γκρι όμως ταιριάζει και σε πιο μοντέρνα και βιομηχανικά στιλ.

Κόκκινο

Το κόκκινο είναι μια εξαιρετική επιλογή για να ανανεώσετε τα πιο σκοτεινά δωμάτια χωρίς πολύ φυσικό φως. Ο συνδυασμός κόκκινου ντουλαπιού ή ακόμα και κόκκινου τοίχου με πρώτες ύλες, όπως φυσικά ξύλα και πέτρα, αντισταθμίζει τον κίνδυνο τα κόκκινα να φαίνονται πολύ φωτεινά ή φανταχτερά.

Ροζ

Οι πλούσιες  αποχρώσεις του ροζ μπορούν να είναι μια εκλεπτυσμένη επιλογή, για την κουζίνα, ειδικά όταν χρησιμοποιούνται σε ντουλάπια. Και όπως μπορείτε να δείτε σε αυτή την υπέροχη κουζίνα το ροζ συνδυάζεται υπέροχα με βαθύ μπλε.

Κίτρινο

Μια ευχάριστη επιλογή, το κίτρινο ανήκει στα πιο δημοφιλή χρώματα κουζίνας για το 2023. Ένα απαλό και ηλιόλουστο κίτρινο φωτίζει ένα δωμάτιο και παρέχει μια ευέλικτη βάση για πολλούς συνδυασμούς χρωμάτων, όπως με το μελιτζανί, το μπλε και το πορτοκαλί.

Μικρές αλλαγές συνήθειας ώστε να διατηρείτε πάντα καθαρό τον πάγκο της κουζίνας σας

 Aκολουθήστε μας στo Google News

 

Νεότερα Άρθρα

Τα λάθη που κάνουμε με τα φυτά μας και πώς θα τα διορθώσουμε

Her News

Σύνθεση με καμβάδες: Η νέα ταση στο Decor – Ιδέες για να διακοσμήσεις το χώρο σου

Her News

Το Atlantis στη Σαντορίνη είναι το βιβλιοπωλείο – κόσμημα του νησιού

Her News b