HerNews.gr
Beauty

Τα πιο ωραία χτενίσματα αν είσαι καλεσμένη σε γάμο

Είσαι καλεσμένη σε γάμο ή κουμπάρα και ψάχνεις να βρεις ιδέες για χτενίσματα, ώστε να λάμψεις; Υπάρχουν πάρα πολλές επιλογές για να είσαι όμορφη και εντυπωσιακή εκείνη την ημέρα, ανάλογα με το μήκος των μαλλιών σου και το στιλ που θέλεις να πετύχεις.

Εμείς έχουμε συγκεντρώσει μερικά πραγματικά ωραία χτενίσματα για σγουρά ή ίσια μαλλιά, κοντά και μακριά και σου τα προτείνουμε.

Χτενίσματα για γάμο 

Εάν δεν μπορείς με τίποτα να αποφασίσεις πώς να κάνεις τα σγουρά μαλλιά σου, μια πολύ καλή ιδέα είναι να τα πιάσεις σε αλογοουρά. Διάλεξε ένα silk scrunchie που να ταιριάζει στο χρώμα με ρούχα που θα φορέσεις και είσαι πανέτοιμη.

Επίσης αν έχεις σγουρά κοντά μαλλιά μπορείς να φτιάξεις δύο πλεξούδες, μια αριστερά και μια δεξιά και να τις πιάσεις μαζί. Αυτό το κυματιστό στιλ αναδεικνύει τα κοντά μαλλιά κι είναι σίγουρα πολύ ρομαντικό.

Ένα από τα πιο σικ χτενίσματα για καλεσμένες σε γάμο είναι να πιάσεις τα μαλλιά σου σε ένα σφιχτό σινιόν. Σίγουρα το αποτέλεσμα είναι elegant και εντυπωσιακό!

Αν έχεις κοντά μαλλιά ή καρέ, μπορείς να πιάσεις μόνο τη φράντζα με μια πλεξούδα κι είσαι έτοιμη και πολύ όμορφη για τον γάμο. Ή μπορείς να βάλεις μια σατέν κορδέλα και τα μαλλιά σου να τα πιάσεις σε έναν μικρό κότσο.

Τέλος αν έχεις πολύ μακριά μια ψηλή αλογοουρά είναι πάντα ένα από τα πιο κομψά χτενίσματα για γάμο.

Kim Kardashian: Έκανε τη μεγαλύτερη αλλαγή στα μαλλιά της

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Khloe Kardashian: Έδωσε τη δική της πρόταση για το hairstyle των Χριστουγέννων!

HerNewskl

Hailey Bieber: Aποχωρήστηκε τα glazed donut και δημιούργησε μια νέα τάση στο μανικιούρ

HerNewskl

Δούκισσα Νομικού: Αυτό είναι το μυστικό της για ακαταμάχητο βλέμμα

HerNewskl