HerNews.gr
Beauty

Το Barbie Blush είναι το απόλυτο μακιγιάζ για να είστε μέσα στο trend της χρονιάς

Όλοι παντού σκέφτονται ροζ, και αυτό οφείλεται κυρίως σε μια κούκλα, την κυρία Barbie. Όλοι φοράμε ροζ γυαλιά χάρη στο εφέ Barbie και την πάντα παρούσα Barbiecore αισθητική του ολο-ροζ, αλλά δεν είναι μόνο η γκαρνταρόμπα μας και τα γυαλιά μας που μας φέρνουν ένα βήμα πιο κοντά στο trend.

Τα μάγουλά μας είναι επίσης, καθώς το 2023 είναι η χρονιά του ροζ ρουζ σε όλο του το μεγαλείο. Παρακάτω θα δείτε, πώς να φορέσετε το έντονο ροζ ρουζ Barbie trend που θα δείτε παντού αυτό το καλοκαίρι.

Η τάση

Βασικά κάθε μάρκα κάνει μια ροζ απόχρωση, αν και το χρώμα κορυφώθηκε σε δημοτικότητα τη δεκαετία του ’80 και βυθίστηκε κατά τη διάρκεια του Nars Orgasm – τρελή δεκαετία του 2000 και του 2010. Ωστόσο, το ροζ ρουζ επιστρέφει σε μεγάλο βαθμό και ενώ κάποια από τις εμμονές μπορεί να οφείλεται στην αισθητική της Barbiecore, το χρώμα θα έχει τη δύναμη να παραμείνει πολύ καιρό μετά την αποχώρηση της ταινίας της Greta Gerwig από τις αίθουσες.

Ξεκίνησε στο TikTok, όπως κάνουν οι περισσότερες τάσεις στο μακιγιάζ αυτές τις μέρες, με το viral Rosy Glow Blush του Dior. Η Too Faced κυκλοφόρησε το Cloud Crush Blurring Blush σε παρόμοιο χρώμα, το οποίο φούντωσε επίσης στο FYP και πολλές άλλες μάρκες ακολούθησαν το παράδειγμά τους. 

Το ροζ ρουζ παίρνει τη στιγμή που του αξίζει στο προσκήνιο των τάσεων, αλλά είναι για πάντα αγαπημένο εκτός του Dreamhouse. Απλώς δείτε τις φωτογραφίες της μαμάς σας στο γυμνάσιο για απόδειξη!

Φυσικά βλέπουμε την αναζωπύρωση λόγω της ταινίας Barbie, αλλά αυτό που βλέπουμε επίσης μια αναζωπύρωση στο μακιγιάζ των ’80s και ’90s, και το ρουζ ήταν το επόμενο σύνορο μετά το καφέ lip liner και το κραγιόν.

Για τα κρεμ ρουζ, καλό θα είναι πρώτα να εφαρμόσετε στο πίσω μέρος του χεριού σας και στη συνέχεια να χρησιμοποιήσετε ένα δάχτυλο για να ταμπονάρετε στις κορυφές των μήλων σας  και επάνω στο ζυγωματικό, και μετά να κάνετε blend με ένα πυκνό πινέλο.

Αυτό σας δίνει επιπλέον έλεγχο με τη χρωστική ουσία, ώστε να μπορείτε να φτιάξετε το χρώμα σύμφωνα με τις προτιμήσεις σας, όπως τα παιδικά βήματα της Barbie. 

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Bombshell bangs: Είναι οι πιο εντυπωσιακές αφέλειες που θα δείτε φέτος το καλοκαίρι

HerNewskl

Αθηνά Οικονομάκου: Αποκάλυψε την αγαπημένη της μάσκαρα για extra όγκο στις βλεφαρίδες!

HerNewskl

Lily Collins: To iconic rouge noir manicure της για τα Χριστούγεννα!

HerNewskl