HerNews.gr
Μόδα

4 Uptated τρόποι για να φορέσεις το κίτρινο σορτς

Το κίτρινο σορτς είναι ο ευκολότερος τρόπος για να δημιουργήσετε μοναδικά σύνολα με στιλ για όλες τις καλοκαιρινές σας εμφανίσεις. Μπορεί να φαίνεται σαν ένα δύσκολο χρώμα, αλλά υπάρχουν πολλοί συνδυασμοί που μπορούν να γίνουν.

Συγκεντρώσαμε μερικές από τις αγαπημένες μας εμφανίσεις που ενσωματώνουν κίτρινο σορτς, ώστε να μπορείτε να αφήσετε το τζιν και να πειραματιστείτε με αυτό το χρώμα το φετινό καλοκαίρι.

1. Λευκό πουκάμισο

Το λευκό είναι μια εξαιρετική επιλογή για να φορεθεί με κίτρινο σορτς κι είναι κατάλληλο για επίσημες και casual εμφανίσεις. Ένα λευκό τοπ θα μειώσει τη φωτεινότητα του κίτρινου σορτς, καθώς είναι μια τέλεια επιλογή για ένα outfit διακοπών. Όσο για το υπόλοιπο ντύσιμό σας, μπορείτε να διαλέξετε λευκά αθλητικά παπούτσια κι ένα ψάθινο καπέλο κατά τη διάρκεια της ημέρας ή ένα ζευγάρι πέδιλα κι ένα  clutch για το βράδυ.

2. Κίτρινο blazer

Τίποτα δεν ολοκληρώνει ένα καλοκαιρινό ντύσιμο όπως ένα λινό σακάκι. Για ένα άκρως καλοκαιρινό και φωτεινό look, συνδυάστε το με ένα κίτρινο λινό σορτς. Εάν είστε καλεσμένες σε ένα πάρτι ή μια ειδική περίσταση τους καλοκαιρινούς μήνες, μπορεί να είναι εύκολο να παραμείνετε σε ουδέτερα χρώματα. Ωστόσο, αν είστε ανοιχτές στους πειραματισμούς, τότε το outfit αυτό είναι για εσάς.

3. Crop top

Αν ένα crop top δεν είναι το απόλυτο καλοκαιρινό βασικό προϊόν, τότε δεν είμαστε σίγουρες τι είναι. Αυτή είναι μια εξαιρετική επιλογή ρούχων αν έχετε ένα σορτς με σχέδια να φορέσετε. 

Εάν το σορτς είναι ογκώδες σε σχήμα ή ύφασμα, συνδυάζοντάς το με ένα crop top που δείχνει έστω και λίγο δέρμα σημαίνει ότι θα δημιουργήσει ισορροπία.

Ανάλογα με την περίσταση, αυτό μπορεί να φορεθεί με πολλούς τρόπους, με φλατ για την ημέρα ή  με ένα ζευγάρι γόβες για μια βραδινή έξοδο!

4. Floral top

Τα floral prints είναι ιδανικά για καλοκαιρινό ντύσιμο, αλλά δεν είναι μια προφανής επιλογή για συνδυασμό με κίτρινο σορτς. Τα λουλουδάτα μπλουζάκια έρχονται σε όλες τις μορφές, αλλά τα μονόχρωμα λουλουδάτα prints είναι ιδανικά για ημερήσιες εκδηλώσεις όπως ένα πάρτι σε κήπο ή ένα πικνίκ στο πάρκο.

Οι μπλε φλοράλ μπλούζες λειτουργούν επίσης τέλεια καθώς το κίτρινο και το μπλε είναι αντίθετα στον χρωματικό κύκλο κι έτσι σύμφωνα με τη θεωρία των χρωμάτων είναι ιδανικά για να συνδυαστούν.

Mules: Πώς να φορέσετε τα πιο chic παπούτσια του καλοκαιριού

 Aκολουθήστε μας στo Google News

 

 

Νεότερα Άρθρα

Καλσόν: Τα must-have σχέδια για να εντυπωσιάσεις στις γιορτές!

HerNewskl

Gigi Hadid: Βρήκαμε το casual τζιν που φόρεσε από Η&Μ!

HerNewskl

Dua Lipa: Άνοιξε την Εβδομάδα Μόδας του Μιλάνου

Her News