HerNews.gr
Μόδα

Mules: Πώς να φορέσετε τα πιο chic παπούτσια του καλοκαιριού

Τα mules είναι τα πιο chic παπούτσια που πρέπει οπωσδήποτε να έχετε για την καλοκαιρινή γκαρνταρόμπα σας. 

Είναι εξαιρετικά ευέλικτα και μπορούν να φορεθούν με διάφορα ρούχα. Τα flat mules είναι η πιο δημοφιλής επιλογή, ειδικά αν θέλετε μια παριζιάνικη κομψή εμφάνιση ή αν ψάχνετε για ένα άνετο παπούτσι γραφείου που θα σας κάνει να φαίνεστε αβίαστα δροσερή.

Εκτός από τα flat, υπάρχουν διαφορετικά στιλ για διαφορετικές περιστάσεις, όπως αυτά με το τακούνι.

Ποια είναι όμως τα καλύτερα ρούχα που μπορείτε να φορέσετε με mules; Μάθετε παρακάτω!

1. Τζιν

Τα mules μπορούν να συνδυαστούν με τζιν για ένα casual ντύσιμο. Για ένα σικ καλοκαιρινό look, φορέστε ένα crop top με το αγαπημένο σας ζευγάρι.

Είτε πρόκειται για στενό τζιν, είτε για boyfriend τζιν, τα mules πάνε με τα πάντα! Με ποιο από αυτά θέλετε να τα συνδυάσετε, εξαρτάται πραγματικά από το προσωπικό σας στιλ.

Εμείς σας προτείνουμε να επιλέξετε ένα τζιν μέχρι τον αστράγαλο που δημιουργεί μια ξεκάθαρη γραμμή μεταξύ των παπουτσιών και του τζιν σας. Για να ολοκληρώσετε την εμφάνιση, μην ξεχάσετε το αγαπημένο σας ζευγάρι γυαλιά ηλίου.

2. Παντελόνι

Για ένα office style, δοκιμάστε να φορέσετε τα mules σας με υφασμάτινο παντελόνι. Επιλέξτε ένα παντελόνι που είναι φτιαγμένο από πολυτελές ύφασμα, όπως μετάξι ή σατέν, αλλά πραγματικά, κάθε ύφασμα είναι καλό. Μπορείτε να συνδυάσετε το παντελόνι σας με ένα λευκό πουκάμισο με κουμπιά και ένα ζευγάρι λευκά mules, για μια απλή, αλλά κομψή εμφάνιση για το γραφείο.

3. Φορέματα

Την επόμενη φορά που θα βγείτε έξω, συνδυάστε το μικρό μαύρο σας φόρεμα με το αγαπημένο σας ζευγάρι μαύρα mules! Διαλέξτε ένα φόρεμα που έχει χαλαρή πιο εφαρμογή. Αυτό θα βοηθήσει στην εξισορρόπηση της κομψότητας με τα παπούτσια σας. Μπορείτε επίσης να το κάνετε αυτό με ένα καλοκαιρινό φόρεμα, όπως ένα με floral ή άλλα prints.

4. Σορτς

Για μια ζεστή, καλοκαιρινή εμφάνιση, φορέστε mules με ένα σορτς. Δοκιμάστε ένα τζιν σορτς ή ένα σορτς από ελαφρύ ύφασμα. Αυτά τα chic παπούτσια είναι η τέλεια επιλογή αν θέλετε να φορέσετε ένα άνετο και casual ντύσιμο, αλλά παρόλα αυτά σας φαίνονται λίγο υπερβολικά.

Καλοκαιρινές εκπτώσεις: Εδώ είναι οι αγορές που αξίζουν την προσοχή σας

 Aκολουθήστε μας στo Google News

 

Νεότερα Άρθρα

BAFTAs 2023: Η Kate Middleton έκλεψε την παράσταση με το royal glamour style της

HerNewskl

Vichy Print: Πώς θα ανανεώσετε εύκολα και γρήγορα τη γκαρνταρόμπα σας;

HerNewskl

Βabydoll dress: Πρωταγωνίστησε στα catwalks των συλλογών SS23 και δημιουργεί μια girly αισθητική

HerNewskl