HerNews.gr
Γνώμες

Υπέροχοι τρόποι για να γιορτάσετε τα 30ά σας γενέθλια

Το να έχουμε γενέθλια και να κλείνουμε τα 30 είναι ένα ορόσημο για εμάς τις γυναίκες. Είναι η τέλεια στιγμή να γιορτάσετε πολλά πράγματα στη ζωή σας. Βέβαια συνήθως σε αυτή την ηλικία πολλές γυναίκες αρχίζουν να μην κάνουν γενέθλια, όμως δεν υπάρχει λόγος για κάτι τέτοιο. 

Στα 30 συνήθως έχουμε ολοκληρώσει τις σπουδές μας, έχουμε το δικό μας σπίτι και δουλεύουμε. Ανεξάρτητα όμως από το αν ισχύουν αυτά ή όχι, σίγουρα είμαστε πιο ανεξάρτητες και κατασταλαγμένες σε μερικούς τομείς της ζωής μας.

Ακόμα κι αν είστε ελεύθερες, δεν έχετε παιδιά και δεν έχετε την καριέρα ή το σπίτι των ονείρων σας, υπάρχουν τρόποι να γιορτάσετε τα 30ά σας γενέθλια, όπως σας αξίζει!

Κάντε ένα brunch πάρτι

Τα 30 σημαίνει να ότι προχωράτε πιο βαθιά στην ενήλικη ζωή, οπότε αντί για ένα τυπικό πάρτι γενεθλίων, κανονίστε ένα brunch γενεθλίων. Πηγαίνετε σε ένα αγαπημένο σας καφέ ή σε ένα ξενοδοχείο ή κάντε ένα πάρτι στο σπίτι σας.

Κάντε ένα οδικό ταξίδι, που πάντα θέλατε

Αυτό μπορεί να ακούγεται σαν μια περίεργη ιδέα, αλλά είναι ένας από τους καλύτερους τρόπους για να γιορτάσετε τα 30ά σας γενέθλια. Ζητήστε από την καλύτερή σας φίλη ή τη μαμά σας αν θέλετε, να σας συνοδέψει.

Αποφασίστε να επισκεφτείτε ένα μέρος, που πάντα θέλατε να δείτε και δεν τα έχετε καταφέρει ακόμη. Πάρτε μαζί και την κάμερά σας για να έχετε κάτι να θυμάστε την ημέρα. Βέβαια αυτή η ιδέα μπορεί να πραγματοποιηθεί και με τον σύντροφό σας και τα παιδιά σας.

Δοκιμάστε ένα καινούργιο εστιατόριο

Ένας ακόμη τρόπος να γιορτάσετε τα 30, είναι δοκιμάζοντας ένα καινούργιο εστιατόριο ή μια διαφορετική κουζίνα. Εξάλλου πάντα είναι μια καλή ευκαιρία να δοκιμάσετε σούσι ή ινδικό ή μεξικάνικο. Και ίσως αρχίσετε όσο μεγαλώνετε να αλλάζετε γεύσεις και να σας αρέσουν νέες κουζίνες.

Βάψτε ένα δωμάτιο στο σπίτι σας με νέο χρώμα

Ένας διαφορετικός τρόπος για να γιορτάσετε τα γενέθλια είναι με το να αναβαθμίσετε την κρεβατοκάμαρα ή ένα άλλο δωμάτιο, βάφοντάς το. Αυτό θα σας δώσει μια αίσθηση ολοκλήρωσης και το να ξεκινήσετε τα 30 σας με ένα νέο δωμάτιο είναι πάντα μια καλή ιδέρα. Ζητήστε από τις φίλες σας να σας βοηθήσουν για να γίνει ακόμη πιο διασκεδαστικό.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Twitter & Tik-Tok: Η ψυχοθεραπεία πριν τον ύπνο

Her News b

Άλλη μια χρονιά που έχω στόχους – Θα τα καταφέρω;

Her News b

Η Σάνα Μάριν δεν ακούει Ρίτα Σακκελαρίου…

Her News