HerNews.gr
Μόδα

Tips για να ταιριάξεις τα παπούτσια με τα ρούχα σου

Λένε ότι τα διαμάντια είναι ο καλύτερος φίλος μιας γυναίκας. Στην πραγματικότητα, τα παπούτσια είναι! Αν επρόκειτο να διαλέξετε ανάμεσα σε ένα διαμαντένιο δαχτυλίδι ή πενήντα ζευγάρια παπούτσια; Τι θα διαλέξετε; Μην το σκέφτεστε τόσο πολύ, η απάντηση είναι προφανής. Αν μας ρωτάτε, θα διαλέγαμε σίγουρα κι εμείς τα παπούτσια.

Σε αυτό το άρθρο λοιπόν θα μιλήσουμε για μερικά tips που θα σας βοηθήσουν να ταιριάζετε πάντα τα παπούτσια με τα ρούχα που φοράτε, με βάση τα χρώματα.

Μαύρο

Δεν υπάρχει έκπληξη εδώ, αλλά το μαύρο ταιριάζει απόλυτα με τα πάντα. Επενδύστε, λοιπόν, σε μερικά ζευγάρια μαύρα παπούτσια. Οι μπότες, οι γόβες στιλέτο, τα αρβυλάκια και τα σανδάλια σε μαύρο χρώμα είναι απαραίτητα για να είστε καλυμμένες όλο τον χρόνο. 

Nudes

Ένα παπούτσι σε αυτές τις αποχρώσεις κάνει το πόδι σας να φαίνεται πιο μακρύ. Μπορεί να μην είναι με την κυριολεκτική έννοια, αλλά η μόδα έχει να κάνει με τη δημιουργία μιας ψευδαίσθησης και της φαντασίας. Αυτά τα χρώματα προστέθηκαν στη λίστα βασικών παπουτσιών πριν από πολύ καιρό και θα πρέπει να τα αποκτήσετε αν δεν έχετε ήδη. Πηγαίνετε για nudes αν το φόρεμά σας είναι πολύ διακοσμημένο ή κομψό για να φέρετε μια ισορροπία εκτός και αν θέλετε να προσθέσετε λάμψη.

Color Blocking

Θα σας πούμε πότε θα πρέπει να προτιμάτε το color blocking. Εάν σας αρέσει να ταιριάζετε τα αξεσουάρ σας, αυτό λειτουργεί καλύτερα για εσάς. Χρειάζεται προσοχή για λεπτομέρειες και δείχνει τάξη όπως τίποτα ποτέ. Η ιδέα είναι να επιλέξετε ένα ρούχο και να συνδυάσετε χρώματα σε αντίθεση για όλα τα άλλα αξεσουάρ. Τα παπούτσια παίζουν καθοριστικό ρόλο στο παιχνίδι αντίθεσης! Μπορείτε να γίνετε  ενδιαφέρουσα, τσαχπίνα ή κομψή.

Prints

Μια δήλωση στιλ με animal prints είναι μεγάλη και απογειώνει την εμφάνισή σας αμέσως. Φανταστείτε να φοράτε ένα απλό μαύρο μπλουζάκι, ένα στενό τζιν και animal print μποτάκια. Είναι ένας άψογος συνδυασμός. Αλλά μην φορτώσετε ολόκληρο το ντύσιμο με αυτά, εάν τα παπούτσια είναι εμπριμέ, αφήστε τα πάντα να είναι σιωπηλά και συγκρατημένα. 

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Hailey Bieber: Φόρεσε το απόλυτο vintage Mugler velvet dress

HerNewskl

Πώς να φορέσεις την ολόσωμη φόρμα αν είσαι καλεσμένη σε γάμο

Her News

H Dakota Johnson πρωταγωνίστησε στη καμπάνια του Οίκου Gucci

HerNewskl