HerNews.gr
Ταξίδια

4 Μοναδικά ξενοδοχεία στον κόσμο

Μερικές φορές σε όσο όμορφα ξενοδοχεία και να μένουμε, με ωραία θέα και πλούσιο πρωινό, θέλουμε να δούμε και κάτι άλλο, πιο διαφορετικό και μοναδικό. Γι’ αυτό εδώ συγκεντρώσαμε τα πιο μοναδικά ξενοδοχεία που υπάρχουν στον κόσμο, για να πάρετε μια μικρή ιδέα. 

Sextantio Le Grotte Della Civit στην πόλη Matera της Ιταλίας

Αυτός ο ξενοδοχειακός όμιλος χρειάστηκε 10 χρόνια για να φτιάξει με κόπο 18 όμορφα δωμάτια ξενοδοχείου, χωρίς να διαταραχθεί η ακεραιότητα και το πνεύμα των σπηλαίων. Εδώ τα πάντα σχετικά σας φέρνουν πίσω στον χρόνο. Αντίκες, υφασμάτινα κλινοσκεπάσματα, σκαλίσματα στους τοίχους, ακόμη και το δείπνο που σερβίρεται σε μια παλιά εκκλησία. 

The Lighthouse στην πόλη Tranoy της Νορβηγίας

Ένα από τα ξενοδοχεία που είναι μοναδικά στον κόσμο. Από εδώ μπορείτε να απολαύσετε το βόρειο σέλας απευθείας από το κρεβάτι σας μέσα σε αυτόν τον υπέροχο φάρο στη Νορβηγία. Εδώ έχετε μια άποψη 360° του τι συμβαίνει έξω. Το εσωτερικό είναι εξαιρετικά μοντέρνο και διαθέτει χαρακτηριστικά όπως θερμαινόμενα δάπεδα, οπότε ανεξάρτητα από τη θερμοκρασία έξω, θα είστε ζεστές κι άνετες.

Κάστρο Ashford στην Βόρεια Ιρλανδία

Το ξενοδοχείο Ashford Castle είναι πραγματικά μοναδικό. Ιδρύθηκε το 1228 και αργότερα αγοράστηκε από την οικογένεια Guiness, αυτό το ανάκτορο είναι γεμάτο πολιτισμό και ιστορία. Το Κάστρο του Άσφορντ δεν είναι μόνο υπέροχο, αλλά το λατρεύουν όλοι οι επισκέπτες. Αμέτρητα άτομα  ισχυρίζονται ότι εδώ είχαν την καλύτερη διαμονή της ζωής τους. Έχει χρησιμοποιηθεί για κινηματογραφικές ταινίες, φιλοξενεί διάσημους επισκέπτες και συνεχίζει να κερδίζει βραβεία φιλοξενίας. 

Book and Bed στο Τόκιο της Ιαπωνίας

Μια νέα και μοναδική ιδέα για ένα ξενοδοχείο τύπου κάψουλας. Σίγουρα ανήκει στα πιο ξεχωριστά ξενοδοχεία του κόσμου. Τα «δωμάτια» βρίσκονται πίσω από μια κουρτίνα κρυμμένη σε ένα πραγματικό ράφι βιβλιοθήκης. Είναι ένα όνειρο των βιβλιοφάγων με εκατοντάδες βιβλία για να διαλέξετε. Μπορείτε να διαβάσετε στην κρυμμένη σας κουκέτας ή να φέρετε ένα βιβλίο στο καφέ του ξενώνα. Ένα από τα καλύτερα μέρη αυτού του ιδιόρρυθμου ξενώνα είναι το πόσο κοντά βρίσκεστε στον σταθμό Shinjuku και σε πολλά άλλα αξιοθέατα. 

6 Λόγοι για να επισκεφτείτε την Ευρώπη το καλοκαίρι

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

3 Δημοφιλείς προορισμοί για μήνα του μέλιτος το 2023

Her News

Τα νησιά στα οποία δεν χρειάζεσαι αυτοκίνητο

Her News

Ακρωτήρι Σαντορίνη: Η πόλη της Εποχής του Χαλκού που διατηρείται σε ηφαιστειακή τέφρα

HerNews ka