HerNews.gr
Beauty

Pool water nails: Το πιο δροσερό μανικιούρ του καλοκαιριού

Αν αναζητάτε ένα δροσερό σχέδιο για το επόμενο μανικιούρ σας, τότε δοκιμάστε τα pool water nails. Αυτό το μανικιούρ είναι ιδανικό για τις μέρες που χαλαρώνετε δίπλα στην πισίνα κατά τη διάρκεια των καλοκαιρινών σας διακοπών.

Τα pool water nails αποτυπώνουν την ουσία της κύριας καλοκαιρινής δραστηριότητας, που είναι να περνάτε χρόνο δίπλα στο νερό.

Pool water nails: Δοκιμάστε κι εσείς αυτό το μανικιούρ

Ενώ τα μπλε νύχια είναι πάντα δροσερά, αυτό το μοναδικό φινίρισμα κάνει την αναφορά στο νερό αδιαμφισβήτητη. Με τόνους λάμψης και μοναδική λεπτομέρεια δίνεται η ψευδαίσθηση της κίνησης. Σίγουρα, δεν υπάρχει περίπτωση να μην εντυπωσιάσετε με αυτό το μανικιούρ.

Το κλειδί για να πετύχετε αυτή την τάση είναι να επιμείνετε σε ένα χρωματικό συνδυασμό που θυμίζει νερό, χρησιμοποιώντας συνήθως αποχρώσεις του καθαρού μπλε και λευκού βερνικιού.

Πέρα όμως από το μπλε, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κι άλλες αποχρώσεις, όπως το ροζ, το νέον πράσινο, ακόμη και το κίτρινο. Εάν επιλέξετε ως βάση το κλασικό μπλε, μη διστάσετε να το ανακατέψετε με διαφορετικές μπλε αποχρώσεις που θα αναδείξουν διαφορετικά vibes.

Kylie Jenner: Υιοθέτησε την αγαπημένη μας τάση των pearl nails

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Βασίλισσα Ελισάβετ: Φορούσε το ίδιο βερνίκι νυχιών για 33 χρόνια!

HerNewskl

Γιατί τα μαλλιά σας χρειάζονται το θαλασσινό νερό;

Her News

Espresso nails: H τάση που θα λατρέψουν οι καστανές επιδερμίδες!

HerNewskl