HerNews.gr
Διεθνή

Ariana Grande: Εθεάθη ξανά χωρίς τη βέρα της στον τελικό του Wimbledon

Η Ariana Grande συνεχίζει να τροφοδοτεί τις φήμες για προβλήματα στον γάμο με τον σύζυγό της Dalton Gomez αφού εθεάθη ξανά χωρίς τη βέρα της.

Η τραγουδίστρια φωτογραφήθηκε στο πλήθος στον τελικό του ανδρικού μονόδρομου του Wimbledon την Κυριακή χωρίς το διαμαντένιο δαχτυλίδι της στο αριστερό της δάχτυλο.

H Ariana Grnade η οποία καθόταν ανάμεσα στον Άντριου Γκάρφιλντ και τον σταρ του «Μπρίτζερτον», Τζόναθαν Μπέιλι, αντέδρασε σε στιγμές κατά τη διάρκεια του αγώνα καλύπτοντας το στόμα της με το δεξί της χέρι καθώς το αριστερό της χέρι ήταν χωρίς….. δαχτυλίδι.

Η τελευταία φορά που η τραγουδίστρια  εθεάθη με τη βέρα της δημόσια ήταν τον Απρίλιο στη συναυλία του Jeff Goldblum στο Λονδίνο.

Μετά την εμφάνιση της Grande στον αγώνα τένις, οι θαυμαστές με τα μάτια του αετού στο Twitter παρατήρησαν το δαχτυλίδι της που έλειπε.

Η Ariana Grande και ο Dalton Gomez φιλιούνται την ημέρα του γάμου τους

«Λυπάμαι που πραγματικά δεν προσπαθώ να ξεκινήσω κάτι, απλά θέλω να μάθω αν κάποιος άλλος παρατήρησε ότι δεν φοράει το δαχτυλίδι;;» ένα άτομο έγραψε στο Twitter.

“Κανείς άλλος παρατήρησε ότι η #ArianaGrande δεν έχει φορέσει τη βέρα της;” έγραψε ένας άλλος.

Ωστόσο, ένας άλλος επεσήμανε ότι το δαχτυλίδι της ποπ σταρ μπορεί να «συντηρείται ή να καθαρίζεται» ή μπορεί να «αναβαθμίζεται».

Ariana Grande

Η Grande ήταν απασχολημένη κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων της επερχόμενης ταινίας “Wicked”, η οποία έκτοτε τέθηκε σε αναμονή λόγω της απεργίας των ηθοποιών.

Ήταν επίσης σχετικά ήσυχη στα social media, αν και το δαχτυλίδι της έλειπε αισθητά από τις αναρτήσεις της τους τελευταίους μήνες.

Ωστόσο, η Ariana Grande μοιράστηκε ένα αφιέρωμα γεμάτο αγάπη για τον σύζυγό της τον Μάιο για να γιορτάσει τη δεύτερη επέτειο του γάμου τους.

Ντάλτον Γκόμεζ

«Τον αγαπώ τόσο», έγραψε σε μια ασπρόμαυρη φωτογραφία από την ημέρα του γάμου τους στο Instagram Story της. Τότε ξεκαθάρισε επίσης ότι ήταν μαζί τριάμισι χρόνια.

Η Dalton και η Grande παντρεύτηκαν το 2021 σε μια ήσυχη τελετή στο σπίτι της στο Montecito της Καλιφόρνια.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Άρνολντ Σβαρτσενέγκερ: Η στιγμή που αποκάλυψε στη σύζυγό του ότι το παιδί της οικονόμου τους είναι δικό του

HerNews ka

Ο αστέρας του NBA Stephen Curry γιορτάζει την επέτειο γάμου του στη Σαντορίνη

HerNews ka

Άντονι Χόπκινς: Ο μεγαλύτερος σε ηλικία ηθοποιός που κατέκτησε βραβείο BAFTA

Her News b