HerNews.gr
Fitness

Έχασες το κίνητρο για προπόνηση; Όλα όσα θα σε βοηθήσουν

Αν έχεις χάσει το κίνητρό σου για προπόνηση, είναι λογικό να προτιμάς να κάνεις το οτιδήποτε άλλο, από το να πας για τρέξιμο ή στο γυμναστήριο. Ήρθε όμως η ώρα να σου πούμε όλα όσα θα βοηθήσουν να βρεις την χαμένη σου διάθεση για γυμναστική.

Άλλαξε νοοτροπία

Είναι περισσότερο από πιθανό ότι ο λόγος που έχασες το κίνητρό σου για την προπόνηση συνοψίζεται στη σκέψη σου. Αν δεν κάνεις σωματική δουλειά, πιθανότατα δεν είσαι σωματικά κουρασμένη. Είσαι ψυχικά κουρασμένη. Και η καλύτερη θεραπεία για ένα νωθρό μυαλό είναι η κίνηση. Εάν η άσκηση έχει γίνει βαρετή, προσπάθησε να επαναπροσδιορίσεις την ιδέα σου για γυμναστική. Σκέψου αυτά τα 30 λεπτά σε μια προπόνηση ως μια χαρά που νιώθεις κι όχι ως αγγαρεία. 

Απλά φόρεσε τα ρούχα για την προπόνηση

Αυτό είναι εντελώς απλό, αλλά λειτουργεί. Μόλις φορέσεις το αγαπημένο σου σετ, θα δυσκολευτείς να μην πας στο γυμναστήριο. Εάν χρειάζεσαι μια επιπλέον ώθηση, περιποιήσου λίγο τον εαυτό σου με μακιγιάζ ή με νέα ρούχα γυμναστικής.

Τίποτα δεν θα σε πάει πιο γρήγορα στο μάθημα pilates, από το να θες να δείξεις τα νέα σου ρούχα.

Σκέψου τα οφέλη της προπόνησης

Όσο περισσότερο σκέφτεσαι τα οφέλη της άσκησης, τόσο πιο πιθανό θα είναι να δεσμευτείς στην προπόνηση. Υπάρχουν μερικοί τρόποι με τους οποίους μπορείς να το κάνεις αυτό. Για παράδειγμα, κάθε φορά που προπονείσαι, γράψε πώς νιώθεις. Εκείνες τις μέρες που ξέρεις ότι σίγουρα έχεις χάσει το κίνητρό σου διάβασε όσα έχεις γράψει.

Τρόποι που η γυμναστική σε κάνει πιο έξυπνη

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Kangoo Jumps: Αυτή είναι η επανάσταση στην γυμναστική

Her News b

Blake Lively: Τα tips διατροφής που ακολούθησε μετά την εγκυμοσύνη της

HerNewskl

Το κλειδί για σωστή αναπνοή όταν τρέχεις

Her News