HerNews.gr
Beauty

Melrose Beauty Bar: Ένα σαλόνι ομορφιάς βγαλμένο από παραμύθι με τις πιο εξειδικευμένες παροχές

Όταν επισκεπτόμαστε ένα σαλόνι ομορφιάς, αυτό που αναζητάμε αρχικά είναι να μας παρέχει τις καλύτερες υπηρεσίες και έπειτα να είναι ένας όμορφος χώρος που μας προσφέρει την απόλυτη χαλάρωση από την πίεση της καθημερινότητας.

Στο Melrose Beauty Bar στο Περιστέρι θα βρεις και τα δυο, καθώς σου παρέχει όλα όσα χρειάζεσαι για να ανανεωθείς, αλλά φυσικά ο παραμυθένιος και άκρως girly χώρος δεν μπορεί να περάσει απαρατήρητος!

Στον πολυχώρο ομορφιάς Melrose Beauty Bar, οι υπηρεσίες που παρέχονται είναι ακριβώς αυτές που χρειάζεται κάθε γυναίκα. Δεν είναι τυχαίο μάλιστα το γεγονός ότι απέσπασε το βραβείο ως νούμερο ένα Beauty Salon στο Περιστέρι για 2022.

Το Melrose είναι πάντα ενημερωμένο και “εφοδιασμένο” με τα πιο hot και viral χρώματα για τα νύχια και οι έμπειρες nail artists μπορούν να δημιουργήσουν ό,τι σχέδιο επιθυμείς

 Gel, acrygel, ακρυλικό για τεχνητά νύχια, ημιμόνιμο μανικούρ και πεντικιούρ και φυσικά θεραπευτικό πεντικιούρ για να καλύψει όλες τις απαιτήσεις.

Καταρτισμένο από τους καλύτερους Hair Experts & Hair Colorists μπορείς να τολμήσεις επιτέλους την αλλαγή που τόσο καιρό σκεφτόσουν. Όσο για εσένα που δεν θέλεις να κάνεις κάτι τολμηρό αλλά επιθυμείς να μείνεις σταθερή στις απόψεις σου, στο Melrose Beauty Bar στο Περιστέρι θα μπορέσεις να αναδείξεις την πιο “όμορφη πλευρά” σου.

Θεραπείες μαλλιών, θεραπεία κερατίνης και botox μαλλιών είναι επίσης μερικές από τις υπηρεσίες που σου παρέχει.

Επιπλέον, τώρα που είμαστε στην εποχή των γάμων, στο Melrose Beauty Bar έχεις τη δυνατότητα να κλείσεις prive όλο το κατάστημα για τον γάμο σου όπου θα είναι όλο το προσωπικό, αποκλειστικά για τη νύφη και τις φίλες της να περιποιηθούν για μια ολόκληρη ημέρα μαζί με μπουφέ και ποτό. 

Μάλιστα τα χαρμόσυνα νέα δεν τελειώνουν εδώ καθώς, συνδυάζοντας υπηρεσίες για μαλλιά και νύχια κερδίζεις 10% σε κάθε ραντεβού σου!

Τέλος, δεν μπορούμε να παραλείψουμε και τις μεγαλύτερες τάσεις που είναι ιδανικές όχι μόνο για το καλοκαίρι αλλά και για όλο τον χρόνο, οι οποίες είναι Brow & Lash Lift.

Μια επίσκεψη στο Melrose Beauty Bar σίγουρα θα σου είναι αρκετή για να γίνεις “πιστή θαυμάστρια” των υπηρεσιών που σου προσφέρει.

Melrose Beauty Bar Εθνικής Αντιστάσεως 97 Περιστέρι , 12134

Τηλέφωνο21 1418 4118

Instagram

Website

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Katy Perry: To νέο άρωμα του Dolce & Gabbana που αναδεικνύει την ομορφιά της

HerNewskl

Το αγαπημένο μανικιούρ της πριγκίπισσας Νταϊάνα είναι και πάλι trend

HerNews ka

Σταματίνα Τσιμτσιλή: Έκανε το πιο γιορτινό κόκκινο μανικιούρ

HerNewskl