HerNews.gr
Beauty

Το αγαπημένο μανικιούρ της πριγκίπισσας Νταϊάνα είναι και πάλι trend

Η έκτη και τελευταία σεζόν της επιτυχημένης σειράς The Crown ακολουθεί τη βρετανική βασιλική οικογένεια μέσα στις δεκαετίες, με τη νεότερη σεζόν να επικεντρώνεται στις δεκαετίες του ’90 και του ’00, και να συμμετέχει σε μεγάλο βαθμό η πριγκίπισσα Νταϊάνα.

Κάθε σεζόν είναι ώριμη με fashion inspo από τη μοναρχία, αλλά λαμβάνοντας υπόψη ότι η Νταϊάνα είναι ένα τέτοιο στυλ, δίναμε μεγαλύτερη προσοχή στα ρούχα και την ομορφιά αυτή τη φορά.

Η πριγκίπισσα Νταϊάνα με ροζ κοστούμι και γαλλικό μανικιούρΗ Αυστραλή ηθοποιός Elizabeth Debicki υποδύεται την Νταϊάνα στη σειρά, και όχι μόνο έχει καταφέρει να της μοιάζει αρκετά αλλά φοράει και το στυλ της υπογραφής της σαν να είναι δικό της. Φαίνεται σαν το σπίτι της με τα χοντρά πουλόβερ της Νταϊάνα, φουσκώνει τα μαλλιά της με το ίδιο χνουδωτό pixie και διατηρεί τα νύχια της περιποιημένα με το αγαπημένο μανικιούρ της πριγκίπισσας, ένα κλασικό γαλλικό tip της δεκαετίας του ’90.

Προφανώς, η Πριγκίπισσα του Λαού δεν εφηύρε το μανικιούρ, αλλά η επιρροή της βοήθησε στο να γίνει το κλασικό νύχι το καλύτερο mani για τη δεκαετία του ’90.

First look at Elizabeth Debicki as Princess Diana in 'The Crown' Season 5 | Mashable

Συγκεκριμένα, η πριγκίπισσα Νταϊάνα προτιμούσε μια τετράγωνη, κοντή λευκή γαλλική μύτη με καθαρή ροζ βάση. Φορούσε αυτό το look σε αποκλειστικές οικογενειακές εκδηλώσεις, βασιλικές επισκέψεις, δημόσιες εμφανίσεις και έργα κοινωνικής υπηρεσίας ξανά και ξανά.The Crown: Elizabeth Debicki Searched for Joy in Princess Diana's Final Moments | Vanity Fair
Αυτό είναι το στυλ που είναι σχεδόν αποκλειστικά στα δάχτυλα της Debicki καθώς αναπαριστά τις διακοπές στη Νότια Γαλλία και τις προσωπικές στιγμές που δεν έχουν ξαναδεί το φως της δημοσιότητας με την οικογένειά της στο Λονδίνο.

Νεότερα Άρθρα

Άννα Πρέλεβιτς: Αυτό το άρωμα φόρεσε την ημέρα του γάμου της!

HerNewskl

Scalp massage: Η ιεροτελεστία για μακριά μαλλιά

Her News

Taylor Swift: Το συμβολικό μανικιούρ που επέλεξε στη νέα περιοδεία της

HerNewskl