HerNews.gr
Διεθνή

Pornhub: Δημοσίευσε τα φετίχ με τις περισσότερες αναζητήσεις παγκοσμίως το 2023 – Σε ποια θέση είναι η «στολή αστυνομικού»;

Το Pornhub κυκλοφόρησε την παγκόσμια ετήσια έκθεσή του, αποκαλύπτοντας τα φετίχ με τις περισσότερες αναζητήσεις του 2023.

Οι χρήστες ενδιαφέρθηκαν ιδιαίτερα για ‘ώριμο’ περιεχόμενο, με αναζητήσεις όπως ‘σέξι γιαγιά’, ‘MILF’, ‘DILF’ και ‘cougar’ να κατακτούν τις κορυφαίες θέσεις.

Ο ιστότοπος για ενήλικες επεξεργάστηκε δεδομένα από δισεκατομμύρια επισκέψεις για να δει ποιο περιεχόμενο καθόρισε τα γούστα της χρονιάς, βρίσκοντας ότι η κορυφαία κατηγορία ήταν η “Χρυσή Εποχή”.

Γενικά το 2023 ήταν μια χρονιά πρωτοπορίας για την τεχνητή νοημοσύνη και τα αποτελέσματα του Pornhub δείχνουν ότι αυτό επεκτάθηκε και στην πορνογραφία, με αναζητήσεις για ‘android’ πορνό να είναι επίσης δημοφιλές.

Μετά το πορνό με ηλικιωμένους, η δεύτερη πιο δημοφιλής κατηγορία ήταν το «Super Size».

Αυτό σημείωσε άνοδο με όρους όπως «μεγάλο», «μεγαλύτερο» και «τεράστιο» να αυξάνεται  κατά 177 τοις εκατό παγκοσμίως.

«Στις Ηνωμένες Πολιτείες, οι αναζητήσεις για ‘big a**’ και ‘bbc’ έγινε η 7η και η 8η πιο δημοφιλής αναζήτηση, καθώς και το ‘big ti**’ βλέποντας σημαντικά κέρδη», αναφέρει η ανακοίνωση.

Η κατηγορία «Μηχανές Σεξ» ήρθε στην τρίτη θέση, με αναζητήσεις όπως ‘robot’ σημειώνοντας αύξηση 304 τοις εκατό από έτος σε έτος. Κάτω από το θέμα του ρομπότ υπήρχαν όροι για το “ρομπότ σεξ”,’ “ρομπότ AI”, “ρομπότ 3D” και “ρομπότ anime”.

Pornhub Exec Secretly Recorded Saying Rapists, Traffickers Exploit 'Loopholes' in Website | The Epoch Times

Η τέταρτη πιο δημοφιλής κατηγορία ήταν οι ‘Στολές’ που θα μπορούσε να οφείλεται σε πολέμους που ξεσπούν σε όλο τον κόσμο, αναζωογονώντας το φετίχ των ανθρώπων για κάποιον στρατιωτικού χαρακτήρα.

Οι έρευνες, «στρατιωτική στολή», «στολή αστυνομικού» και «άνθρωπος με στολή» είδε σημαντικές αυξήσεις, αντικαθιστώντας τα προηγούμενα αγαπημένα όπως η «στολή καμαριέρας».

Φέτος οι αναζητήσεις για “στρατιώτης” αυξήθηκαν κατά 332 τοις εκατό, με “γυναίκα στρατιώτη” να κατατάσσεται ως η πέμπτη πιο δημοφιλής αναζήτηση.

Άλλες ελκυστικές ιδιότητες που αντιπροσωπεύουν οι στολές (ειδικά στρατιωτικοί, αστυνομικοί, πυροσβέστες κ.λπ.) είναι η πειθαρχία, ο ηρωισμός, η υπευθυνότητα, το θάρρος και η δέσμευση να βοηθούν τους ανθρώπους. 

pinakas_xoron

Η πέμπτη πιο δημοφιλής κατηγορία κρίθηκε η “Σεξουαλική Θεραπεία”,’ λόγω όρων όπως “θεραπεία μασάζ”,’ θεραπεία σεξ’ και ‘θεραπεία ποδιών’ κερδίζοντας περισσότερη επισκεψιμότητα.  Οι αναζητήσεις «Θεραπεία» αυξήθηκαν κατά τη διάρκεια του έτους, αυξημένες κατά 344 τοις εκατό από το 2022  παγκοσμίως.

Ωστόσο, ταυτόχρονα, οι φαντασιώσεις που αφορούν μια σχέση ασθενούς/θεραπευτή που μετατράπηκε σε σεξουαλική επαφή είναι αρκετά συχνές, πιθανώς επειδή είναι ταμπού και εμπεριέχει μια διαφορά δύναμης. 

Στην πραγματική ζωή, οι πελάτες μπορούν να βιώσουν συναισθήματα για έναν θεραπευτή (μεταβίβαση) λόγω της φύσης της σχέσης (ο πελάτης μοιράζεται πολύ προσωπικές λεπτομέρειες της ζωής του και αισθάνεται ασφαλής) και αυτό μπορεί να μετατραπεί σε φαντασιώσεις σεξουαλικής φύσεως.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Madonna: «Το να μεγαλώνεις με μια μητέρα σαν εμένα είναι μια πρόκληση»

HerNews ka

Selena Gomez: Παίρνει θέση απέναντι στους άντρες που κάνουν το bare minimum

HerNewskl

Η μυθική περιουσία του βασιλιά Καρόλου Γ’ – Τα 315 ακίνητα και τα κοσμήματα αξίας 4 δις

Her News b