HerNews.gr
Διεθνή

Kourtney Kardashian: «Περιηγηθείτε» στην έπαυλή της στο Καλαμπάσας αξίας 9 εκατ. δολαρίων

Η Kourtney Kardashian δεν απέφυγε ποτέ να επιδείξει την κομψή έπαυλη της στο Καλαμπάσας της Καλιφόρνια, αξίας 9 εκατομμυρίων δολαρίων.

Ο σταρ των “Kardashians” αγόρασε το αχανές κτήμα 1.068 τετραγωνικών μέτρων από τον ευρυγώνιο δέκτη του NFL Keyshawn Johnson το 2014.

Η έπαυλη, που βρίσκεται στην κοινότητα «Estates at the Oaks», αποτελείται από έξι υπνοδωμάτια, εννέα μπάνια, μια κουζίνα σεφ, ένα playroom για τα τέσσερα παιδιά της , ένα σπα, σάουνα και ακόμη και ανελκυστήρα.

Το εξωτερικό του ακινήτου προσθέτει επίσης την αξία με ένα οικόπεδο σχεδόν δύο στρεμμάτων που περιλαμβάνει μια πισίνα και μια καταπράσινη αυλή με εκπληκτική θέα στο βουνό.Η είσοδος της Kourtney Kardashian

Λίγο αφότου η Kardashian αγόρασε το κτήμα, ήθελε να μετατρέψει τον χώρο σε ένα «σύγχρονο καταφύγιο» με «μινιμαλιστική αισθητική», σύμφωνα με τον σχεδιαστή εσωτερικών χώρων της, Martyn Lawrence Bullard.

Η Kourtney Kardashian άφησε την Bullard και την Architectural Digest να τραβήξουν ένα βίντεο το 2016, όπου έκανε μια ξενάγηση σε τρία δωμάτια στον κάτω όροφο, τα οποία περιγράφει ως «πραγματικά κομψά αλλά πρακτικά».

Με την είσοδο στο σπίτι από τις μεγάλες γυάλινες πόρτες με το μαύρο πλαίσιο, το πρώτο πράγμα που βλέπουν οι επισκέπτες είναι η είσοδός της.Το σαλόνι της Kourtney Kardashian

Η είσοδός της είναι κεντραρισμένη γύρω από ένα μαύρο προσαρμοσμένο τραπέζι που περιβάλλεται από ξύλινα σκαμπό σε μπεζ ασβεστολιθικά δάπεδα. Πολλά ψηλά κεριά κάθονται στο τραπέζι και οριοθετούν ένα μεγάλο βάζο γεμάτο με ψηλά σκούρα κλαδιά και ένα vintage παριζιάνικο φωτιστικό έχει θέα στο σκηνικό.

Στη συνέχεια, η Kardashian πήγε στην κουζίνα της , η οποία περιλαμβάνει δύο μεγάλες νησίδες με λευκές επιφάνειες.

Το χριστουγεννιάτικο δέντρο της Kourtney Kardashian

Η κουζίνα του σεφ περιλαμβάνει σχεδόν όλα όσα μπορεί να χρειαστεί κανείς για την παρασκευή φαγητού, όπως φούρνους από ανοξείδωτο χάλυβα, ψυγείο από ανοξείδωτο ατσάλι και ένα τραπέζι κουζίνας αντίκα με καρέκλες για να απολαύσει εκείνη και η οικογένειά της φαγητά χωρίς γλουτένη.

Η σταρ του ριάλιτι, που μοιράζεται την κόρη της Penelope και τους γιους Mason και Reign με τον πρώην Scott Disick, είπε ότι χρησιμοποιούν το σαλόνι τους μόνο για «ειδικές περιστάσεις», καθώς κοίταζε τους θεατές.

Η τραπεζαρία της Kourtney Kardashian

Η Kardashian – η οποία έχει επίσης τον γιο της Rocky με τον σύζυγό της Travis Barker – έχει πολλές ιδιαίτερες πινελιές που κάνουν τον χώρο μοναδικό, όπως το παιδικό μαύρο πιάνο Yamaha, vintage μπρονζέ φωτιστικά, ένα τραπέζι μπιλιάρδου και ροζ τριαντάφυλλα πάντα στη μέση στο τραπεζάκι του καφέ.

Για ακόμη πιο ιδιαίτερες περιστάσεις, η Kardashian έχει μια τραπεζαρία με ένα μεγάλο ορθογώνιο ξύλινο τραπέζι με ασορτί καρέκλες. Παρόμοια με πολλά από τα δωμάτιά της, η τραπεζαρία έχει ένα μεγάλο πράσινο φυτό σε γλάστρα στη γωνία.

Η αυλή της Kourtney KardashianΤο αίθριο της Kourtney Kardashian

Όλα τα δωμάτια στον κάτω όροφο έχουν θέα στην αχανή πίσω αυλή της, η οποία διαθέτει πολλά διαφορετικά είδη δέντρων, λουλουδιών και θάμνων και μια ορθογώνια πισίνα με ξύλινη καμπάνα. Η αυλή είναι επίσης εξοπλισμένη με υπαίθριο τζάκι και στεγασμένη τραπεζαρία.

Όσο για τον επάνω όροφο του σπιτιού, τα δάπεδα είναι όλα ξύλινα πατώματα από σκούρο μαόνι με μαύρο ατσάλινο φράχτη στα πλαϊνά. Αρκετά κομμάτια από πολύχρωμα έργα τέχνης είναι κρεμασμένα στους κρεμ τοίχους του διαδρόμου.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Justin Bieber: Έκανε την πιο “ιδιαίτερη” εμφάνιση στην εκδήλωση της Hailey και έγινε viral

HerNews ka

Kylie Jenner: Πιάστηκε να λέει ψέματα ότι ακολουθεί τα πρωτόκολλα ασφαλείας στο εργαστήριο που κατασκευάζονται τα προϊόντα μακιγιάζ της

HerNews ka

Britney Spears: Οικογένεια και φίλοι ετοιμάζονται να παρέμβουν για την ψυχική της υγεία

HerNews ka