HerNews.gr
Beauty

Margot Robbie: Το μυστικό πίσω από την λαμπερή της επιδερμίδα

Κατά τη διάρκεια της περιοδείας τύπου για την νέα ταινία της Barbie, η εντυπωσιακή Margot Robbie αποτελεί πραγματικό σύμβολο ομορφιάς. Η παρουσία της μας ενθουσιάζει, και ως true beauty addict girls, δεν μπορούμε παρά να αναζητήσουμε τα μυστικά ομορφιάς που κρύβει.

Κατά την έρευνά μας, έχουμε ήδη εντοπίσει μερικούς από τους αγαπημένους της συμμάχους ομορφιάς, όπως το ενυδατικό σπρέι προσώπου της Aesop και τους διορθωτικούς δίσκους για την επιδερμίδα από την Peter Thomas Roth. Όμως, πρόσφατα ανακαλύψαμε ένα ακόμα προϊόν ομορφιάς που λατρεύει η αγαπημένη μας ηθοποιός, και αυτό δεν είναι άλλο από το skincare.

Margot Robbie: Το μυστικό πίσω από την λαμπερή της επιδερμίδα

Η make-up artist Heba Thorisdottir, σε συνέντευξή της στο περιοδικό «Popsugar», αποκάλυψε το μυστικό που κρύβεται πίσω από την εκπληκτική επιδερμίδα της Margot Robbie. Το προϊόν που της προσφέρει εκθαμβωτικά αποτελέσματα είναι το πολυλειτουργικό έλαιο της γαλλικής μάρκας Embryolisse. Το έλαιο αυτό σχεδιάστηκε ώστε να προσφέρει ολοκληρωμένη φροντίδα για το πρόσωπο, το σώμα και τα μαλλιά.

Αυτό το πολυλειτουργικό έλαιο από την Embryolisse αποτελεί μια πολύτιμη επιλογή για την Margot Robbie, προσφέροντας έντονη ενυδάτωση και φροντίδα. Είναι αναμφίβολα το μυστικό πίσω από το φρέσκο και λαμπερό της δέρμα, που κεντρίζει τα βλέμματα σε κάθε της εμφάνιση.

Εάν και εσείς επιθυμείτε να αναδείξετε τη φυσική σας ομορφιά και να αποκτήσετε μια αψεγάδιαστη επιδερμίδα, το πολυλειτουργικό έλαιο της Embryolisse μπορεί να γίνει ο καλύτερος σας σύμμαχος. 

Margot Robbie: Η makeup artist της αποκάλυψε το αγαπημένο της ροζ κραγιόν

 Aκολουθήστε μας στo Google News

 

Νεότερα Άρθρα

Ginger: Το χρώμα μαλλιών που θα σας δείχνει πάντα νέες

HerNewskl

Jade roller: Το εργαλείο που επιβάλλεται να εντάξετε στην skincare ρουτίνα σας!

HerNewskl

Grammys 2023: Το signature eyeliner της Taylor Swift έκλεψε την παράσταση

HerNewskl