HerNews.gr
Beauty

Margot Robbie: Η makeup artist της αποκάλυψε το αγαπημένο της ροζ κραγιόν

Margot Robbie

Η Margot Robbie, γνωστή για τον ρόλο της ως Barbie στην ομώνυμη ταινία, έχει υιοθετήσει τα πιο ωραία make-up looks με αποκλειστική προτίμηση σε ροζ αποχρώσεις.

Κάθε εμφάνισή της στις πρεμιέρες ανά τον κόσμο είναι ένα ολοκληρωμένο Barbie-inspired look, επιμελημένο από την προσωπική της make-up artist Pati Dubroff. Από το Λονδίνο έως τη Σιγκαπούρη, η Margot Robbie με την Pati Dubroff δημιουργούν μαγικά και αποκαλύπτουν τα προϊόντα που χρησιμοποιούν, γνωρίζοντας πόσο αγαπητή είναι αυτή η πληροφορία για τους fans τους.

Margot Robbie: Η makeup artist της αποκάλυψε το αγαπημένο της ροζ κραγιόν

Στην πιο πρόσφατη εμφάνισή της, η Margot Robbie προκάλεσε ενθουσιασμό και ανέβασε τις προσδοκίες μας για το κραγιόν που φορούσε. Η Pati Dubroff απάντησε σε εκατοντάδες ερωτήσεις για το χρώμα, αποκαλύπτοντας χωρίς δισταγμότητα ότι πρόκειται για το Pink Delight 928 του Chanel Rouge Coco Baume.

Αυτή η απαλή, παιχνιδιάρικη, σέξι και κομψή απόχρωση είναι ιδανική για κάθε στιγμή της ημέρας και της νύχτας. Έτσι, είναι σίγουρο ότι θα βρίσκεται πάντα στην τσάντα σας.

Η Margot Robbie μας δίνει έμπνευση με την προτίμησή της για τις ροζ αποχρώσεις στο make-up. Αυτό το χρώμα δημιουργεί μια αίσθηση ζωντάνιας και φρεσκάδας στο πρόσωπο, ενώ ταυτόχρονα αποπνέει θηλυκότητα και κομψότητα.

Μη φοβηθείτε να εξερευνήσετε τον κόσμο των ροζ αποχρώσεων και να προσθέσετε μια δόση λάμψης και χαράς στο μακιγιάζ σας, εμπνευσμένες από την ιδιαίτερη επιλογή της.

Margot Robbie: Δεν σταματά να μας εντυπωσιάζει με τις φανταστικές της εμφανίσεις

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Ιδέες για μανικιούρ χωρίς ίχνος καρδιάς για τα “Anti-Valentine’s” girls

HerNews ka

Ρουτίνα περιποίησης για το σώμα σας

Her News

Αυτές είναι οι βιταμίνες που θα κάνουν την επιδερμίδα σας να λάμψει!

HerNewskl