HerNews.gr
Διεθνή

Σοφία Βεργκάρα: Η έντονη επιθυμία του Τζο Μανγκανιέλο να κάνουν παιδιά οδήγησε στον χωρισμό του ζευγαριού

Ο Τζο Μανγκανιέλο επέλεξε να τερματίσει τον επταετή γάμο του με τη Σοφία Βεργκάρα επειδή διαφώνησαν στο θέμα των παιδιών, σύμφωνα με το Page Six.

Μια πηγή κοντά στον Τζο Μανγκανιέλο, αποκάλυψε ότι πάντα ήθελε να γίνει μπαμπάς και ότι αυτά τα συναισθήματα έχουν ενταθεί μόνο τα τελευταία χρόνια.

Δεν είναι σαφές πού στάθηκε η Σοφία Βεργκάρα σχετικά με το θέμα όταν οι δυο τους παντρεύτηκαν τον Νοέμβριο του 2015 , αλλά αποκάλυψαν είπαν ότι μπορεί να ήταν ανοιχτή σε αυτό το κομμάτι εκείνη την εποχή.Joe Manganiello και Sofia Vergara

Η σταρ του «Modern Family» είναι ήδη μαμά του 31χρονου γιου Manolo, τον οποίο μοιράζεται με τον πρώην σύζυγό της, Joe Gonzalez.

Η πηγή δήλωσε ότι αυτή η διαφορά στη σχέση του αποξενωμένου ζευγαριού είναι ο πραγματικός λόγος για τον χωρισμό, σημειώνοντας ότι οι «ασυμβίβαστες διαφορές» που ανέφερε ο Μανγκανιέλο στην αίτηση διαζυγίου του –την οποία κατέθεσε την Τετάρτη– είναι ακριβείς.

Σοφία Βεργκάρα

«Πήραμε τη δύσκολη απόφαση να χωρίσουμε»,  είπαν πριν από λίγε ημέρες σε κοινή  δήλωσή τους.

«Ως δύο άνθρωποι που αγαπάμε και νοιαζόμαστε πολύ ο ένας για τον άλλον, ζητάμε ευγενικά τον σεβασμό του απορρήτου μας αυτή τη στιγμή καθώς πλοηγούμαστε σε αυτή τη νέα φάση της ζωής μας».

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Celebrities & απιστία: Απίστησαν αλλά παρέμειναν μαζί

HerNews ka

Kim Kardashian: Παρατάει την καριέρα της για να γίνει δικηγόρος;

HerNews ka

Τουρκία: Νέος σεισμός 5,3 Ρίχτερ στο Καχραμάνμαρας

HerNews ka