HerNews.gr
Διεθνή

Selena Gomez: Ο απολογισμός που έκανε την ημέρα των γενεθλίων της

Selena Gomez: Έκανε το πιο girly μανικιούρ που έχουμε δει

Η Selena Gomez γιορτάζει τα 31α γενέθλιά της σήμερα, αλλά η pop star έδωσε μια μικρή γεύση από την εορταστική της διάθεση κατά τη διάρκεια των γενεθλίων της φίλης της, Paulina Char.

Selena Gomez

Η ίδια ανέβασε δύο Instagram Stories όπου φορούσε ένα χρυσό, ασύμμετρο φόρεμα και σκουλαρίκια, δίπλα στη φίλη της. “Μου έλειψε το γενέθλιο αυτού του ξεχωριστού ατόμου,” έγραψε, κάνοντας tag τη Char. “ΧΑΡΟΥΜΕΝΑ ΓΕΝΕΘΛΙΑ ΑΓΓΕΛΕ.”

Επιπλέον, μοιράστηκε μια selfie τους μαζί, δίνοντας μια πιο κοντινή οπτική του  φορέματός της.

Selena Gomez: Ο απολογισμός που έκανε την ημέρα των γενεθλίων της

Μάλιστα εξομολογήθηκε τα συναισθήματά της για το γήρας και το πώς κατάφερε να πετύχει την  ισορροπία στη ζωή της κατά τη διάρκεια της συνέντευξής της με το The Wrap, που κυκλοφόρησε νωρίτερα αυτό το καλοκαίρι.

“Δεν πιστεύω ότι η ισορροπία είναι συνεπής για μένα, λόγω του τρόπου ζωής μου,” είπε. “Όσο γερνάω, τόσο πιο πολύ κατανοώ ότι αυτή είναι η δουλειά μου και αυτό είναι αυτό που θέλω να κάνω με τη ζωή μου, οπότε θέλω να το απολαύσω. Και βρίσκω χρόνο για τα πράγματα που είναι σημαντικά. Αυτό είναι το τέλειο παράδειγμα.

Μόλις ολοκλήρωσα την εκπομπή μου και περνάω μια εβδομάδα με την οικογένειά μου και στη συνέχεια θα φύγω για το Παρίσι και μετά θα επιστρέψω σε αυτούς αλλά θα δουλεύω παράλληλα στο νέο μου άλμπουμ. Απλά πρέπει να κάνω τα πάντα. Αυτή τη στιγμή, αυτός είναι ο τρόπος που λειτουργώ.”

Selena Gomez: Ο απολογισμός που έκανε την ημέρα των γενεθλίων της

Συνέχισε λέγοντας, “Ίσως όταν γεράσω, θα είμαι διαφορετική, αλλά αυτή που είμαι – η εργατικότητά μου, η ζωή μου – είναι αυτή: η σκληρή δουλειά. Και βαριέμαι. Απλά θέλω να κάνω τόσα πολλά ωραία πράγματα με τόσα φοβερά άτομα.”

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Barbie: Η φωτογραφία του Ryan Gosling με πλατινέ μαλλιά

Her News b

Kim Kardashian: Δείτε την μινιμαλιστική της έπαυλη στο Λος Άντζελες αξίας 60 εκατ. δολαρίων

HerNews ka

Lady Gaga: ΄Ερχεται το νέο τραγούδι για τη ταινία «Top Gun: Maverick»

Her News