HerNews.gr
Διεθνή

Έλον Μασκ: Διακοπές στην Ιταλία με την πρώην του και τον γιό τους

Ο Έλον Μασκ και η Γκράιμς έχουν πυροδοτήσει φήμες συμφιλίωσης αφού εθεάθησαν να κάνουν διακοπές στην Ιταλία με τους γιους τους την ίδια περίοδο.

Η τραγουδίστρια φωτογραφήθηκε να κάνει βόλτα στους όμορφους δρόμους του Πορτοφίνο μαζί με την ίδια και τον 3χρονο γιο του Έλον Μασκ.

Εν τω μεταξύ, ο Μασκ,  δείπνησε με τον μεγαλύτερο γιο του, Σάξον, 17 ετών, τον οποίο μοιράζεται με την πρώην Τζάστιν Γουίλσον.

Το δίδυμο πατέρα-γιου εμφανίστηκε σε μια ζωντανή συζήτηση με μερικούς φίλους σε ένα τραπέζι με τσάι και κρασί από πάνω.

Ο Saxon ήταν ντυμένος casual με ένα κατάλευκο μπλουζάκι, ενώ ο μπαμπάς του φορούσε ένα παρόμοιο απλό μπλουζάκι σε λαδί χρώμα.

Η Γκράιμς, από την πλευρά της, φόρεσε ένα κομψό κόκκινο φόρεμα με κοψίματα, ένα ιδιαίτερο κολιέ, μαύρες μπότες, γυαλιά ηλίου και είχε τα ξανθά μαλλιά της σε χαλαρούς κυματισμούς.

Το μικρό της ήταν ντυμένο με ένα γαλάζιο πουκάμισο με κουμπιά και χακί σορτς καθώς έβγαινε χαρούμενα μια βόλτα με τη μαμά του.

Αν και ο Μασκ με τη Γκράιμς δεν απεικονίστηκαν μαζί, ένας αυτόπτης μάρτυρας είπε στην Daily Mailότι το πρώην ζευγάρι έμενε στο ίδιο πολυτελές ξενοδοχείο.

Το ζευγάρι χώρισε τον Μάρτιο του 2022 , μόλις λίγους μήνες αφότου απέκτησαν ένα κοριτσάκι μέσω παρένθετης μητέρας.

Ο Μασκ, από την πλευρά του, εθεάθη τον Μάιο του 2022 σε μια ρομαντική απόδραση στο Σεντ Τροπέ με την Αυστραλή ηθοποιό Νατάσα. Μπάσετ . Ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες, χώρισαν τον Ιούλιο.

Ο ιδρυτής της Tesla έχει μια περίπλοκη ιστορία σχέσεων. Έχει 10 παιδιά με τρεις διαφορετικές γυναίκες, οι οποίες είναι η Wilson, η Grimes και η Zillis.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Πατάτες: Ο λόγος που σύντομα δεν θα θεωρούνται λαχανικό

HerNews ka

Οι φωτογραφίες που αποτυπώνουν την ανείπωτη τραγωδία σε Τουρκία και Συρία

HerNews ka

Λίζα Μαρί Πρίσλεϊ: «Έφυγε» ξαφνικά από τη ζωή η κόρη του Έλβις Πρίσλεϊ

Her News