HerNews.gr
Διεθνή

Λιονέλ Μέσι: Δόθηκε η εξήγηση στον “ιδιαίτερο” πανηγυρισμό του μετά τη θριαμβευτική νίκη

Ο Λιονέλ Μέσι έδωσε μια ακόμα παράσταση στη νίκη της Ίντερ Μαϊάμι επί της Ατλάντα Γιουνάιτεντ (4-0) και γιόρτασε ένα από τα δύο γκολ του με έναν νέο ίδιαίτερο τρόπο που έχει κάνει τους οπαδούς του να αναρωτιούνται τι σημαίνει και να προσπαθούν να τον “αποκρυπτογραφήσουν”.

Σύμφωνα με την Ισπανική αθλητική εφημερίδα Marca, ο πανηγυρισμός του Λιονέλ Μέσι απευθυνόταν στην οικογένειά του και συγκεκριμένα στους γιούς του.

Όπως σημειώνει το ισπανικό Μέσο, ο Μέσι πόζαρε ακριβώς όπως ο Thor, με σοβαρή έκφραση στο πρόσωπό του και στρέφοντας το χέρι του μπροστά, αλλά στη συνέχεια χαμογέλασε αφού είδε την αντίδραση των γιων του που λατρεύουν τον συγκεκριμένο ήρωα της Marvel. Παρόλα αυτά οι ερμηνείες των θαυμαστών ήταν πολλές.

Αρκετά αγγλικά ΜΜΕ «βάφτισαν» τον πανηγυρισμό του Λιονέλ Μέσι “hold my beer celebration” στην προσπάθειά τους να αποκρυπτογραφήσουν τον πανηγυρισμό του σούπερ σταρ.

Και τέλος η σύζυγος του Αντονέλα Ροκούτσο έρχεται να επιβεβαιώσει τον ισχυρισμό της Marca, με ένα Story που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram στο οποίο απεικονίζεται ο Μέσι με τη συγκεκριμένη κίνηση και η ίδια έχει προσθέσει σε gif ένα σφυρί.

messi wife

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Ρουμανία: Τα λάθη πίσω από την τραγωδία με το λεωφορείο – Τι δήλωσε ο οδηγός

Her News

Lady Gaga: Αυτό είναι το τεράστιο ποσό που θα πάρει για το σίκουελ του Joker

HerNewskl

Μέγκαν Μαρκλ – Πρίγκιπας Χάρι: Εγκαταλείπουν επίσημα το Frogmore Cottage μετά την έξωση του Βασιλιά Καρόλου

HerNews ka