HerNews.gr
Social News

Bella Hadid: Η ενημέρωση για την απεξάρτιση της – «Είμαι σχεδόν 10 μήνες χωρίς αλκοόλ»

Η Bella Hadid γιορτάζει την επίτευξη ενός νέου ορόσημου στο ταξίδι της νηφαλιότητας.

«Είμαι τόσο περήφανη για όποιον περνάει τον Dry July. Με συγγενείς και πολλή αγάπη για τον εαυτό μου, είμαι σχεδόν 10 μήνες χωρίς αλκοόλ!», εξήγησε η Bella Hadid αναφερόμενη στην μάρκα κοκτέιλ χωρίς αλκοόλ Kin Euphorics σε μια ανάρτηση στο Instagram την Τρίτη.

Το supermodel επαίνεσε επίσης όσους έχουν μείνει αφοσιωμένοι στο να μείνουν μακριά από το αλκοόλ.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Bella 🦋 (@bellahadid)

«Είμαι τόσο περήφανη για όποιον ανακαλύπτει τη νηφαλιότητά του ή για όποιον είχε το θάρρος να ανοίξει το μυαλό του στον Dry July!» είπε.

Η Bella Hadid ενθάρρυνε επίσης τους θαυμαστές της να δοκιμάσουν τη νέα γεύση του κονσερβοποιημένου ποτού της χωρίς αλκοόλ.

Η Bella Hadid σε μια selfie.

Το μοντέλο ισχυρίστηκε ότι το αναψυκτικό «έχει πραγματικά γεύση καλοκαίρι σε κονσέρβα» και τη βοηθά να αποκτήσει «αυτή τη λαμπερή λάμψη μετά τις διακοπές με τη μοναδική του στοίβα βιταμινών + προσαρμογόνων».

Η νηφαλιότητα της Hadid συνεχίστηκε ακόμα και μετά τον χωρισμό της από τον φίλο της, Μαρκ Κάλμαν. Μια πηγή ισχυρίστηκε νωρίτερα αυτό το μήνα ότι ο καλλιτεχνικός διευθυντής διέκοψε τη σχέση τους κάποια στιγμή την άνοιξη.

«Ήταν πολύ ερωτευμένοι, αλλά η σχέση τελικά άνοιξε τον δρόμο της και αποφάσισαν να τελειώσουν τα πράγματα»,  είπε μια πηγή στο Entertainment Tonight . «Η Bella είναι ένας πολύ καλός άνθρωπος, αλλά παλεύει με τις πιέσεις της φήμης. Προσπαθούσε να φροντίσει τον εαυτό της από τότε που χώρισαν».

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Η Μαρία Μιχαλόπουλου μίλησε ανοιχτά για την επέμβαση στο χέρι της!

HerNewskl

Έλενα Τσαγκρινού: Οι πρώτες δηλώσεις μετά από το τέλος της σχέσης της με τον Mike

Her News b

Selena Gomez – Benny Blanco: Νέα τρυφερά στιγμιότυπα του ζευγαριού

HerNews ka