HerNews.gr
Social News

Rosalía: Αποκαλύπτει ότι το τέλος του αρραβώνα της με τον Rauw Alejandro δεν είναι εύκολη υπόθεση

Μέρες αφότου επιβεβαιώθηκε ότι οι μουσικοί  χώρισαν μετά από περισσότερα από τρία χρόνια μαζί, η Rosalía, μίλησε για τα νέα σε μια δήλωση που μοιράστηκε στο Instagram Story της.

“Αγαπώ, σέβομαι και θαυμάζω τον Rauw. Δεν δίνω σημασία στις ταινίες. Ξέρουμε τι ζήσαμε. Δεν είναι εύκολη στιγμή, γι’ αυτό σας ευχαριστώ όλους για την κατανόηση και το σεβασμό”, έγραψε στα Ισπανικά.

Η δήλωση κοινοποιήθηκε σε μπλε φόντο και τελείωσε με ένα emoji με λευκή καρδιά.

Η Ροζαλία τελειώνει τον αρραβώνα

Το μήνυμα της Πέμπτης δημοσιεύτηκε λίγο μετά την εμφάνιση της τραγουδίστριας στο Lollapalooza του Παρισιού το περασμένο Σάββατο, στο οποίο  συγκινήθηκε ερμηνεύοντας το τραγούδι της «Hentai». 

Βίντεο της παράστασης που τραβήχτηκαν από θαυμαστές την έδειχναν να σκουπίζει τα μάτια της καθώς παρέδιδε μια ερμηνεία του κομματιού με πιάνο, σταματώντας για λίγο μερικές φορές σε όλο το τραγούδι για να σκουπίσει τα δάκρυα της. Το πλήθος τελικά τη βοήθησε να περάσει το τραγούδι και η Rosalía χαμογέλασε.

Ο Alejandro μίλησε στο παρελθόν για τον χωρισμό τους σε μια δήλωση που κοινοποιήθηκε στον λογαριασμό του στο Twitter την Τετάρτη.Rauw Alejandro never gave up on finding love with Rosalia

“Ναι, πριν από λίγους μήνες η Rosi και εγώ τελειώσαμε τον αρραβώνα μας», έγραψε. “Υπάρχουν χιλιάδες προβλήματα που μπορεί να προκαλέσουν διάλειμμα, αλλά στην περίπτωσή μας δεν έφταιξαν τρίτοι ή απιστία. Σε αυτόν τον χώρο που παίρνω για να απορροφήσω όλα αυτά, προέκυψαν εσφαλμένες δημόσιες καταγγελίες”.

Και συνέχισε: “Και για τον σεβασμό που τρέφω για εκείνη, για τις οικογένειές μας και για όλα όσα ζήσαμε, δεν μπορούσα να μείνω σιωπηλός και να συνεχίσω να παρακολουθώ πώς προσπαθούν να καταστρέψουν την πιο αληθινή ιστορία αγάπης που μου επέτρεψε ο Θεός να ζήσω”.

Η Rosalía και ο Alejandro συνδέθηκαν για πρώτη φορά τον Αύγουστο του 2021 και δημοσιοποίησαν το ειδύλλιό τους τον επόμενο μήνα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Τον Μάρτιο, ανακοίνωσαν τον αρραβώνα τους στο μουσικό βίντεο για το τραγούδι τους “Beso”.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Άννα Μαρία: Φωτογραφίζεται με τον εγγονό της Κωνσταντίνο Αλέξιο στις διακοπές της οικογένειας στις Σπέτσες

HerNews ka

Η Μαρία Μενούνος και το δύσκολο ταξίδι της μητρότητας: «Έκανα τα πάντα για να μείνω έγκυος»

Her News

Lili Reinhart: Αποκάλυψε ότι έχει αλωπεκία

HerNews ka