HerNews.gr
Ζώδια

Η ανάδρομη Αφροδίτη επιστρέφει & ανάβει την φλόγα σε μεγάλους έρωτες! – Προβλέψεις απο τη Μάρι Γιόβα

Ζώδια

Η Αφροδίτη σμίγει και πάλι εραστές και αναγεννά έρωτες πέρα από τον χρόνο… Τα ζώδια που θα ζήσουν στιγμές απόλυτου πάθους με την ανάδρομη Αφροδίτη & η αγάπη θα αλλάξει για πάντα…

Η Αφροδίτη αυτό το καλοκαίρι έχει βαλθεί να ταράξει για τα καλά τα λιμνάζοντα νερά σε σχέσεις, στην Τέχνη, τα οικονομικά δεδομένα και τον κόσμο των διασήμων, της λάμψης και της ομορφιάς.

Όταν η Αφροδίτη γίνεται ανάδρομη,

ο έρωτας παίζει περίεργα παιχνίδια…

Φέρνει τα πάνω κάτω στα 12 ζώδια και πρωταγωνιστεί για πολλές μέρες και νύχτες με στιγμές πάθους, δυνατές συγκινήσεις, απρόσμενες εκπλήξεις, χωρισμούς και αναπάντεχες συναντήσεις.

Προσκαλεί ερωτικούς συντρόφους από το παρελθόν για να ξυπνήσουν το πάθος και την τρέλα του έρωτα στις καρδιές των 12 ζωδίων αλλά για κάποιους και την αμφιβολία που οδηγεί σε ξεχωριστούς δρόμους. Το κάθε ζώδιο, το καθένα μοναδικό ωροσκόπιο και η ελεύθερη βούληση μαζί με την μοίρα θα διαγράψουν την τελική απόφαση!

Το μήνυμα της ανάδρομης Αφροδίτης:

Καθήκον σου είναι όχι να ψάξεις και να βρεις την αγάπη

αλλά να αναζητήσεις όλα εκείνα τα εμπόδια μέσα σου,

που σε κρατούν μακριά της.

Rumi

Η Αφροδίτη μαγεύει σ’ έναν ερωτικό ουράνιο χορό και προκαλεί αναταραχή από τις 23 Ιουλίου ως τις 4 Σεπτεμβρίου σε ανάδρομη φαινομενικά τροχιά. Η εσωτερική αλήθεια, η ουσία στις σχέσεις, το πάθος και η τρέλα των συναισθημάτων βασιλεύουν στις καρδιές των 12 ζωδίων.

Με την Αφροδίτη ανάδρομη γεννιούνται έρωτες μοιραίοι & ξανασυναντιούνται αγάπες που δεν έσβησαν ποτέ..!

Το Ρόδο της Αφροδίτης

Ο πλανήτης της ομορφιάς και της αγάπης διαγράφει  κάθε 8 χρόνια ένα σπάνιο ‘ουράνιο τριαντάφυλλο’ σε 5 ανάδρομες τροχιές της σχηματίζει πέντε πέταλα. Η εμφάνιση της κάθε δυόμιση χρόνια σε ανάδρομη τροχιά ξυπνά κάτι από την μοίρα του παρελθόντος…

Ξυπνούν οι πόθοι της καρδιάς όσο βαθιά κι αν τους κρύψεις.

Ψάξε και βρες εκείνο το κλειδί που την αγάπη θα ορίσει.

Παράλληλα με την Αφροδίτη ο Ήλιος για έναν μήνα από τις 23 Ιουλίου θα είναι μαζί της συνταξιδιώτης και σύντροφος λαμπερός και δυνατός! Ενώ και ο Ερμής αγγελιαφόρος ουρανού και γης θα αναστατώνει την επικοινωνία, τα ταξίδια και τα μηνύματά όλων από το ίδιο ζώδιο ως τις 28 Ιουλίου.

Ο  πλανήτης του έρωτα ρίχνει τα βέλη του στην καρδιά των ζωδίων, η Αφροδίτη πλανήτης των σχέσεων και της αγάπης προκαλεί και προσκαλεί, γοητεύει και σαγηνεύει και γεννά έρωτες, πόθους και πάθη σαν τις νύχτες του καλοκαιριού. Αναζητά …

Οι σχέσεις που κλονίστηκαν και δοκιμάστηκαν, θα έχουν την ευκαιρία να ξανασυναντηθούν αναστατώνοντας άλλους υπάρχοντες σταθερούς δεσμούς ακόμα και προγραμματισμένους και πολυαναμενόμενους γάμους.

Η Αφροδίτη του έρωτα και της Αρμονίας, της αγάπης και της ομορφιάς αναζητά πάντα τον δρόμο της καρδιάς!

Μέσα μας βρίσκεται πάντα και πρωταρχικά και καθρεφτίζεται στον κόσμο που μοιραζόμαστε με τον αγαπημένο άλλο, στον κόσμο που δημιουργούμε μαζί!

Πέρα από όλα όσα φαίνονται, η Αφροδίτη ακόμα πιο πολύ σε ανάδρομη κίνηση μαζί με τον Ήλιο στο ζώδιό του θα ξυπνάει πάντα το παιδί μέσα μας, που χαίρεται την ζωή, τον έρωτα και το παιχνίδι, την ομορφιά, τη τέχνη και τη δημιουργία.

Η τύχη & η αγάπη μαζί αυτές τις ημερομηνίες.

Η Αφροδίτη μαγεύει σ’ έναν ερωτικό ουράνιο χορό. Όλα αρχίζουν μαγικά, όταν …

  • Η Αφροδίτη συναντά τον Ερμή σε ένα μαγικό ραντεβού τις ημέρες κοντά στις 27 Ιουλίου δίνοντας ελπίδα και ανάβοντας φωτιές στην καρδιά, τα μηνύματα, τα ταξίδια και τις συναντήσεις κάτω από τα αστέρια!
  • Το αποκορύφωμα έρχεται ακριβώς την πρώτη μέρα του Αυγούστου, στις 13  και στις 28, όταν ο Άρης στην αρχή και ο Ήλιος μετά φέρνουν μια ηλιαχτίδα να φωτίσει το σκοτάδι και ένα γλυκό καρδιοχτύπι. 

Η επανάσταση & η ανατροπή αυτές τις ημερομηνίες

Η πιο απρόσμενη ερωτική επανάσταση έρχεται, όταν η θεά της ομορφιάς Αφροδίτη και ο Ήλιος συγκρούονται αναπάντεχα με τον Ουρανό με επίκεντρο στις 9 και 16 Αυγούστου και φέρνουν τα πάνω κάτω στην ερωτική ζωή αλλά και την κοινωνική και καλλιτεχνική δράση.

Προκαλούν κεραυνοβόλους έρωτες αλλάζοντας μια για πάντα όσα ξέραμε και αφήνοντας τους πιο συντηρητικούς με το στόμα ανοιχτό αλλά και εμβρόντητους να περιμένουν την νύφη που το έσκασε…

Οι πιο αντισυμβατικές ημερομηνίες για την δημιουργία ‘διαφορετικών’ ερωτικών δεσμών αλλά και εκκωφαντικών χωρισμών και μεγάλων σκανδάλων στην καλλιτεχνική και δημόσια ζωή:

Η Αφροδίτη με τον Ποσειδώνα σε καρμική όψη στις 29 και 30 Ιουλίου γεννά εξιδανικευμένες και υπερβολικές ελπίδες που οδηγούν σε απογοήτευση, ψέματα και ψευδαισθήσεις.

Η Αφροδίτη θα δεχτεί σκληρές όψεις από το απρόσμενο του Ουρανού 9 και 16 Αυγούστου και θα οδηγήσει σε έρωτες ή γάμους που προκαλούν την πιο παραδοσιακή κοινωνία.

Στις 23-25 Αυγούστου η Αφροδίτη σε σκληρή όψη με τον Άρη προκαλεί την ζήλεια, την ένταση και την ρήξη στις σχέσεις.

Οι σχέσεις πάνε κόντρα στις κοινωνικές συμβάσεις, μπερδεύονται σε ερωτικά πάθη και επιστροφές ή σπάνε σε κομμάτια, και τότε λαμπερά ζευγάρια χωρίζουν, σκάνδαλα καλλιτεχνών και σοβαρά γεγονότα από διάσημα πρόσωπα ακόμα και βασιλικά σκάνδαλα ξεσπάνε…

Κριός – Ερωτικά παιχνίδια!

Η Αφροδίτη ανεβάζει τη γοητεία σας στα ύψη και σαγηνεύετε πολλούς θαυμαστές. Το μυστικό είναι ακριβώς στη λέξη πολλούς, γιατί μια γνωριμία από το παρελθόν επιστρέφει και μπερδεύεται στο τώρα.

Το φλερτ, η χαρά και η ξενοιασιά αλλά και οι επιστροφές ερωτικών συντρόφων είναι στο αποκορύφωμά τους και εσείς θα πρέπει να κάνετε τις σωστές επιλογές. Προσέξτε περισσότερο αναπάντεχες συγκρούσεις και ανατροπές τις δύσκολες ημερομηνίες 7-9, 16 και 23-25 Αυγούστου.

Ο έρωτας μέσα από την τέχνη ή την διασκέδαση κάνει την καρδιά σας να χτυπά πιο δυνατά!

Οι δεσμευμένοι μην προκαλέσετε την ζήλεια του συντρόφου σας.

Ταύρος – Η αγάπη είναι τόσο κοντά.

Η Αφροδίτη σε ανάδρομη φαινομενικά τροχιά από τις 23 Ιουλίου παραμένει σε  έναν οικείο χώρο για σας. Μια επίσκεψη στο σπίτι ή στο πατρικό σας, ένα ταξίδι στον τόπο που κατάγεστε, ένα γιορτινό γεγονός στην οικογένεια ή την επαγγελματική σας στέγη μπορεί να σταθεί η αφορμή να ξαναβρείτε την αγάπη.

Ο έρωτας που θα γνωρίσετε τώρα θα σας θυμίζει κάποιο αγαπημένο πρόσωπο της οικογένειας.

Αν είστε ήδη δεσμευμένοι περάστε όμορφες στιγμές με το ταίρι σας, ανανεώστε τον χώρο σας, ανανεώστε τους οικογενειακούς δεσμούς και η απόφαση να μείνετε μαζί με τον σύντροφό σας είναι πολύ πιθανή.

Η αγάπη έρχεται ακόμα και αν χρειαστεί να περιμένετε.

Προσέξτε περισσότερο αναπάντεχες συγκρούσεις και ανατροπές τις δύσκολες ημερομηνίες 7-9, 16 και 23-25 Αυγούστου.

Η Αφροδίτη συναντά τον Ερμή σε ένα μαγικό ραντεβού τις ημέρες κοντά στις 27 Ιουλίου δίνοντας φτερά στην καρδιά.

Το αποκορύφωμα έρχεται ακριβώς την πρώτη μέρα του Αυγούστου, στις 13  και στις 28, όταν ο Άρης στην αρχή και ο Ήλιος μετά φέρνουν μια ηλιαχτίδα να φωτίσει το σκοτάδι και ένα γλυκό καρδιοχτύπι.

Δίδυμοι – Κάπου εκεί έξω η αγάπη σας περιμένει!

Η ανάδρομη Αφροδίτη μαζί με τον Ήλιο και τον Ερμή σας βοηθά να συνειδητοποιήσετε αυτά που πραγματικά θέλετε και ξεπερνάτε σταδιακά τους φόβους και τα εμπόδια που εσείς οι ίδιοι βάζετε.

Οι  δεσμευμένοι Δίδυμοι θα αντιμετωπίσετε μια ένταση με το ταίρι σας.  Προσέξτε περισσότερο αναπάντεχες συγκρούσεις και ανατροπές τις δύσκολες ημερομηνίες 7-9, 16 και 23-25 Αυγούστου.

Διεκδικήστε έναν σημαντικό σύντροφο και αφήστε τοξικές σχέσεις, για να έρθει το καινούριο και υγιές.

Ο τομέας της επικοινωνίας θα φέρει ευχάριστες εκπλήξεις! Η Αφροδίτη συναντά τον Ερμή σε ένα μαγικό ραντεβού τις ημέρες κοντά στις 27 Ιουλίου δίνοντας φτερά στην καρδιά.

Το αποκορύφωμα έρχεται ακριβώς την πρώτη μέρα του Αυγούστου, στις 13  και στις 28, όταν ο Άρης στην αρχή και ο Ήλιος μετά φέρνουν μια ηλιαχτίδα να φωτίσει το σκοτάδι και ένα γλυκό καρδιοχτύπι.

Κάπου εκεί έξω η αγάπη σας περιμένει. Μην ψάχνετε μακριά είναι κοντά σας και γύρω σας.

Καρκίνος – Εμπιστευτείτε & αγαπήστε απ’ την αρχή!

Η ανάδρομη Αφροδίτη τονίζει την ανάγκη σας για συναισθηματική ασφάλεια, σε σχέσεις πιο σταθερές και κατασταλαγμένες.

Πολλοί ειδικά των τελευταίων ημερών τσακωθήκατε και αρκετοί χωρίσατε τώρα όμως έχετε την δυνατότητα ν’ αλλάξετε και να αφήσετε τα μαύρα φεγγάρια του Έρωτα πίσω σας, να νιώσετε πιο αισιόδοξοι και ανέμελοι!

Αναζητήστε αυτό που σας κάνει αληθινά χαρούμενους και εμπιστευτείτε την αξία σας.

Συνειδητοποιείτε τι αξίζει ουσιαστικά και βαθιά μέσα σας.

Εσείς που έχετε ήδη μια σχέση περνάτε στο επόμενο βήμα ανανεώνετε την πίστη και τα συναισθήματά σας μέσα από ένα ταξίδι ή ένα πολύτιμο δώρο ακόμα και ένα μονόπετρο.

Λέων – Λάμπετε και μαγνητίζετε έναν μοιραίο έρωτα!

Είστε από τα πιο τυχερά, ερωτικά και γεμάτα πάθος ζώδια!

Αξιοποιήστε το χάρισμα της γοητείας και της λάμψης που σας δίνει η Αφροδίτη στο δικό σας ζώδιο και αφεθείτε στο ταξίδι του έρωτα κυριολεκτικά ή μεταφορικά. Η ανάδρομη Αφροδίτη μπορεί να λειτουργήσει σαν μια δεύτερη ευκαιρία από το παρελθόν. Εσείς επιλέξετε αν θα ξαναζήσετε μια δυνατή σχέση ή θα προχωρήσετε μπροστά.

Ένα ταξίδι ή ένα μήνυμα κάνει την καρδιά σας να χτυπά δυνατά.

Οι αποστάσεις μηδενίζονται και το σύμπαν σας φέρνει κοντά στο αντικείμενο του πόθου σας. Χαρείτε την ελευθερία και την χαρά της ζωής.

Παρθένος – Μια βαθιά αγάπη ξυπνάει συναισθήματα.

Η Αφροδίτη από τον οίκο των μυστικών σας δείχνει έναν μυστικό έρωτα και μια δυνατή ερωτική σχέση! Η καρδιά σας θέλει να ζήσει ελεύθερα.

Κρατήστε μυστικά τα συναισθήματα ή τα σχέδιά σας από αδιάκριτους και περιμένετε τον Σεπτέμβριο, για να πάρετε μια οριστική απόφαση.

Σε αυτήν την ζωδιακή θέση μπορεί να γνωρίσετε το καρδιοχτύπι σε έναν απομονωμένο χώρο. Τα βέλη του φτερωτού θεού φτάνουν και στα πιο απίθανα μέρη.

Πολλοί προσπαθείτε να τα ξαναβρείτε με τον σύντροφο που ποτέ δεν ξεπεράσατε. Οι δεσμευμένοι καλύτερα αφήστε το άγχος της δουλειάς και ταξιδέψτε με το ταίρι σας αφήνοντας πίσω την ένταση και το άγχος της δουλειάς.

Ο Άρης σας φέρνει ένταση και ρήξη. Θυμηθείτε ο καλύτερος τρόπος να εκφραστεί είναι μέσα από παθιασμένες βραδιές.

Ζυγός – Μια φιλία μπορεί ν’ αλλάξει τον στόχο σας!

Η Αφροδίτη ακόμα και σε ανάδρομη τροχιά μεταφέρει την λάμψη της μέσα από παρέες και ανανεώνει τον κύκλο των φίλων και των γνωριμιών σας.

Συναντήσεις με σημαντικά πρόσωπα και μια πρόταση από το παρελθόν  ξαναφέρνει το χαμόγελο στο πρόσωπό σας και ανανεώνει όνειρα που νομίζατε ότι είχατε ξεχάσει…

Η Αφροδίτη συναντά τον Ερμή σε ένα μαγικό ραντεβού τις ημέρες κοντά στις 27 Ιουλίου δίνοντας φτερά στην καρδιά.

Το αποκορύφωμα έρχεται ακριβώς την πρώτη μέρα του Αυγούστου, στις 13  και στις 28, όταν ο Άρης στην αρχή και ο Ήλιος μετά φέρνουν μια ηλιαχτίδα να φωτίσει το σκοτάδι και ένα γλυκό καρδιοχτύπι.

Στον κύκλο μιας ομάδας με κοινό στόχο ή στο φιλικό σας περιβάλλον συναντάτε ένα άτομο που πάντα σας προκαλούσε το ενδιαφέρον με την λάμψη του. Η συνάντηση μαζί του σας οδηγεί σε μια ερωτική περιπέτεια.

Προσέξτε περισσότερο αναπάντεχες συγκρούσεις και ανατροπές τις δύσκολες ημερομηνίες 7-9, 16 και 23-25 Αυγούστου.

Ακολουθήστε την καρδιά σας και ζήστε τις όμορφες στιγμές χωρίς πίεση, θυμηθείτε να αποφασίσετε οριστικά μετά τις 4 Σεπτέμβρη που η Αφροδίτη θα σταματήσει την ‘ανάδρομη’ πορεία της και όλα θα είναι πιο ξεκάθαρα.

Σημαντικές γνωριμίες με πολιτικά πρόσωπα επανέρχονται για ένα κοινό στόχο. Ξανασκεφτείτε το.

Αξιοποιήστε κάθε πρόσκληση και πρόταση για έξοδο και κοινωνική ζωή.

Σκορπιός – Αναθεωρείτε στόχους & κυνηγάτε τα πιο φιλόδοξα όνειρά σας!

Η λάμψη της Αφροδίτης και του Ήλιου στο πιο ψηλό σημείο του ωροσκοπίου σας τονίζει την χαρισματικότητά σας. Μαγνητίζετε βλέμματα θαυμασμού και είναι η ευκαιρία σας να λάμψετε μέσα από τα ταλέντα σας και την προσωπικότητά σας.

Η ανάδρομη Αφροδίτη θα σας δώσει μια δεύτερη ευκαιρία να προβάλετε το πιο φωτεινό σας πρόσωπο και να πετύχετε την ανανέωση μιας σημαντικής γνωριμίας που θα οδηγήσει σε μια σχέση ζωής ή σε μια πετυχημένη συνεργασία.

Η φήμη σας απογειώνεται, ιδιαίτερα αν το επάγγελμά σας κινείται στον χώρο της δημιουργίας και της λάμψης.

Η Αφροδίτη συναντά τον Ερμή σε ένα μαγικό ραντεβού τις ημέρες κοντά στις 27 Ιουλίου δίνοντας φτερά στην καρδιά.

Το αποκορύφωμα έρχεται ακριβώς την πρώτη μέρα του Αυγούστου, στις 13  και στις 28, όταν ο Άρης στην αρχή και ο Ήλιος μετά φέρνουν μια ηλιαχτίδα να φωτίσει το σκοτάδι και ένα γλυκό καρδιοχτύπι.

Σε μια εκδήλωση ή γιορτή συναντάτε κάποιον από το παρελθόν και μπορείτε να ξαναβρείτε ευκαιρίες ανάλογα με τους στόχους σας.

Οι δεσμευμένοι αναθεωρείτε την γνώμη σας για τον σύντροφο και μπορεί να οδηγηθείτε στην επισημοποίηση μιας σχέσης που ήδη έχετε ή στον νέο έρωτα που γνωρίζετε σε μια γιορτή.

Προσέξτε περισσότερο αναπάντεχες συγκρούσεις και ανατροπές τις δύσκολες ημερομηνίες 7-9, 16 και 23-25 Αυγούστου.

Καλύτερα τις σημαντικές και οριστικές αποφάσεις να τις πάρετε μετά τον Σεπτέμβρη που οι συνθήκες θα είναι πιο ξεκάθαρες.

Οι ελεύθεροι συναντάτε τον έρωτα ή ένα φλερτ στον χώρο της εργασίας, σε μία κοινωνική εκδήλωση ή ακόμα και σε έναν γάμο που θα είστε καλεσμένοι. Φροντίστε τότε να πιάσετε την ανθοδέσμη και να γελάσετε με την ψυχή σας στα παιχνίδια του φτερωτού θεού…

Τοξότης – Ο χρόνος δεν έχει σημασία όταν συναντάς τον έρωτα!

Η Αφροδίτη από τον Λέοντα και σε φαινομενικά ανάδρομη τροχιά μπορεί να οδηγήσει σε δρόμους φωτεινούς και σε ταξίδια ερωτικά!

Μία δεύτερη ευκαιρία ανοίγεται μπροστά σας ακόμα και ένας δεύτερος γάμος. Ένας άνθρωπος από το παρελθόν ή από μια προηγούμενη ζωή έρχεται και πάλι στον δρόμο σας για να αλλάξει τις πεποιθήσεις σας!

Αντισταθείτε στους κανόνες και προσέξτε περισσότερο αναπάντεχες συγκρούσεις και ανατροπές τις δύσκολες ημερομηνίες 7-9, 16 και 23-25 Αυγούστου.

Ακούστε τον σημαντικό άλλον άνθρωπο της καρδιάς σας και βρείτε την ισορροπία, ταξιδέψτε μαζί του ή αν είστε ελεύθεροι τολμήστε ένα μακρινό ταξίδι και  επικοινωνήστε με διαφορετικούς ανθρώπους. Ο έρωτας θα κάνει την καρδιά σας να χτυπά πιο δυνατά και ενώνει τις αποστάσεις.

Η Αφροδίτη συναντά τον Ερμή σε ένα μαγικό ραντεβού τις ημέρες κοντά στις 27 Ιουλίου δίνοντας φτερά στην καρδιά.

Το αποκορύφωμα έρχεται ακριβώς την πρώτη μέρα του Αυγούστου, στις 13  και στις 28, όταν ο Άρης στην αρχή και ο Ήλιος μετά φέρνουν μια ηλιαχτίδα να φωτίσει το σκοτάδι και ένα γλυκό καρδιοχτύπι.

Αιγόκερως – Ακολούθησε τον ψίθυρο της καρδιάς σου…

Η Αφροδίτη ανάδρομη ως τις 4 Σεπτεμβρίου επιστρέφει στο άδυτο της Ψυχής σε βαθιά κρυμμένα συναισθήματα και ανάβει μυστικούς πόθους, δυναμώνει τον ερωτισμό και το πάθος.

Κοίτα μέσα σου άκου την Ψυχή, τα συναισθήματα, αντιμετώπισε κάθε φόβο και ζήσε αυτό που η καρδιά σου λαχταρά…

Το μήνυμα της ανάδρομης Αφροδίτης είναι πιο καίριο για το δικό σας ζώδιο, γιατί γίνεται στο πιο ευαίσθητο κομμάτι της ζωής και της ύπαρξης σας:

‘Καθήκον σου είναι όχι να ψάξεις και να βρεις την αγάπη αλλά όλα εκείνα τα εμπόδια μέσα σου, που σε κρατούν μακριά της.’

Η Αφροδίτη συναντά τον Ερμή σε ένα μαγικό ραντεβού τις ημέρες κοντά στις 27 Ιουλίου δίνοντας φτερά στην καρδιά.

Το αποκορύφωμα έρχεται ακριβώς την πρώτη μέρα του Αυγούστου, στις 13  και στις 28, όταν ο Άρης στην αρχή και ο Ήλιος μετά φέρνουν μια ηλιαχτίδα να φωτίσει το σκοτάδι και ένα γλυκό καρδιοχτύπι.

Αν είστε σε σχέση, καλύτερα να προσέξετε την ζήλεια του συντρόφου σας ή καλύτερα να ξαναβρείτε μαζί του το πάθος, δοκιμάζοντας την ελευθερία του έρωτα.

Προσέξτε περισσότερο αναπάντεχες συγκρούσεις και ανατροπές τις δύσκολες ημερομηνίες 7-9, 16 και 23-25 Αυγούστου.

Υδροχόος – Στραφείτε στην καρδιά των σχέσεων και ζήστε την αλήθεια σας!

 Η Αφροδίτη σε φαινομενικά ανάδρομη τροχιά από τις 23 Ιουλίου ως τις 4 Σεπτεμβρίου επηρεάζει με μια ενέργεια αναθεώρησης και ανανέωσης τον τομέα των μακροχρόνιων σχέσεων, των συνεργασιών, του γάμου και της συντροφικότητας.

Ουσιαστικά ο πλανήτης της αγάπης σε ανάδρομη κίνηση θέλει να ανανεώσει την αγάπη και την αρμονία με τον σύντροφό σας και για να συμβεί αυτό θα πρέπει να στραφείτε προς την καρδιά της σχέσης και όσα σας ενώνουν.

Αν αυτά είναι ακόμα δυνατά ζήστε το χωρίς πρέπει αλλιώς πάρτε λίγο χρόνο ως τον Σεπτέμβριο και βρείτε την δύναμη να απελευθερωθείτε!

Προσέξτε περισσότερο αναπάντεχες συγκρούσεις και ανατροπές τις δύσκολες ημερομηνίες 7-9, 16 και 23-25 Αυγούστου.

Δώστε την ελευθερία και την ανεμελιά στην σχέση σας και στον εαυτό σας…

Αν είστε ελεύθεροι ο έρωτας και η αγάπη έρχονται από  απλές στιγμές χαράς και διασκέδασης ή ακόμα και μέσα από μια παλιά γνωριμία ή συνεργασία σας. Ένας μέντορας ή σύμβουλός σας  σας γοητεύει!

Η Αφροδίτη συναντά τον Ερμή σε ένα μαγικό ραντεβού τις ημέρες κοντά στις 27 Ιουλίου δίνοντας φτερά στα όνειρα!

Το αποκορύφωμα της ερωτικής ενέργειας έρχεται ακριβώς την πρώτη μέρα του Αυγούστου, στις 13  και στις 28, όταν ο Άρης στην αρχή και ο Ήλιος μετά φέρνουν μια ηλιαχτίδα να φωτίσει το σκοτάδι και ένα γλυκό καρδιοχτύπι.

Ιχθύες – Η αγάπη & η δημιουργία κρύβεται σε απλές στιγμές!

Η Αφροδίτη από τις 23 Ιουλίου ως τις αρχές Σεπτεμβρίου ξυπνάει την μαγεία στον χώρο της εργασίας και της καθημερινότητας σας. Είναι πρώτιστα σημαντικό να ξαναβρείτε την εσωτερική διάθεση και να ανανεώσετε την καθημερινότητά σας.

Ξαναβρείτε την δημιουργικότητα σε απλά μικρά πράγματα ακόμα και στον χώρο της δουλειάς. Τρεις πλανήτες φωτίζουν και δίνουν έμφαση στις σχέσεις με τους ανθρώπους που ίσως έχετε συνηθίσει να βλέπετε ή ακόμα μπορεί και να μην υπολογίζετε.

Προσέξτε μόνο αναπάντεχες συγκρούσεις και ανατροπές τις δύσκολες ημερομηνίες 29-31 Ιουλίου και 7-9, 16 και 23-25 Αυγούστου.

Είναι η στιγμή λοιπόν να ανανεώσετε τις σχέσεις σας μαζί τους. Μπορεί να συναντήσετε έναν συνάδελφό σας από το παρελθόν ή κάποιο πρόσωπο από τα παλιά που θα σας θυμίσει ένα φωτεινό σας κομμάτι.

Ανανεώστε και ξαναδείτε την εμφάνιση και το στυλ σας τονίζοντας την δική σας προσωπικότητα και όχι κάποιου άλλου, Τολμήστε να είστε εσείς και να δείξετε τα ταλέντα σας θα πείσετε και θα γοητεύσετε με τον δικό σας υπέροχο και φωτεινό τρόπο!

Μαγική μέρα στις 27 Ιουλίου δίνοντας φτερά στην επικοινωνία!

Το αποκορύφωμα της πιο λαμπερής ενέργειας έρχεται ακριβώς την πρώτη μέρα του Αυγούστου, στις 13  και στις 28, όταν ο Άρης στην αρχή και ο Ήλιος μετά φέρνουν μια ηλιαχτίδα να φωτίσει τις μέρες σας!

Στο γραφείο, σε μια δημόσια υπηρεσία, στο ασανσέρ ή σε μια απλή βόλτα είναι πιθανόν να γνωρίσετε τον έρωτα!

-Βρείτε την Αστρολόγο Μάρι Γιόβα:

marigiova.gr

Instagram

Facebook

Τηλ: 693 2081799

 Aκολουθήστε μας στo Google News

 

Νεότερα Άρθρα

Ζώδια: Εβδομαδιαίες προβλέψεις από 8 έως 14 Αυγούστου

HerNewskl

Ζώδια της ημέρας: Η Αφροδίτη σε σύνοδο με τον Άρη, γλυκαίνει τις σχέσεις μας

Her News

Η πιο τυχερή μέρα του μήνα κάθε ζωδίου για τον Απρίλιο του 2024

HerNews ka