HerNews.gr
Ψυχαγωγία

And Just Like That: Η επιστροφή του Aidan

Το τελευταίο επεισόδιο του And Just Like That ξεκινά με μια γνώριμη σκηνή. Οι τρεις φίλες του Sex and the City κάθονται σε ένα φανταχτερό μέρος και μιλούν για άντρες, ενώ απολαμβάνουν το φαγητό τους. Συγκεκριμένα μιλάνε για έναν άντρα, τον Aidan Shaw, τον πρώην αρραβωνιαστικό της Carrie, τον οποίο θα συναντήσει για δείπνο αφού του έχει ήδη στείλει email κι έχουν μιλήσει.

Το 7ο επεισόδιο της σειράς

Αυτή την εβδομάδα, στη σειρά γιορτάζουν την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου. Ο Άντονι εμφανίζεται στο The Drew Barrymore Show με ένα delivery boy Hot Fellas, που τραβάει όλα τα βλέμματα. Η Σάρλοτ ψήνεται με έναν εντελώς διαφορετικό τρόπο και καταλήγει στο νοσοκομείο.

Αλλά το μεγάλο γεγονός στο And Just Like That, είναι η επιστροφή του Aidan και το ρομαντικό ραντεβού του με την Carrie, 13 χρόνια μετά. Άραγε τι θα συμβεί με αυτούς τους δύο; Η συνέχεια βέβαια στα επόμενα επεισόδια!

Επίσης σε αυτό το επεισόδιο μια πτυχή της «παλιάς Μιράντα» είναι ακόμα πολύ άθικτη. Μας είχε πει στη 2η σεζόν του Sex and the City ότι όταν τελειώνει ένα ειδύλλιο, θα ήθελε πολύ να είναι ένας από εκείνους τους ανθρώπους που είναι απλά ξεγράφει κάποιον από τη ζωή της. 

Το τρέχον όμως δίλημμα της είναι να μάθει αν είναι λεσβία ή όχι. Αυτό θα την φέρει στην αγκαλιά μιας σαγηνευτικής αφηγήτριας ακουστικών βιβλίων που διαβάζει τα αγαπημένα της μυθιστορήματα της Τζέιν Όστεν. 

 

Η Σαμάνθα Τζόουνς επιστρέφει στο «And just Like That» !

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Netflix: Αποκάλυψε τις πιο δημοφιλείς ταινίες και σειρές για το 2022

HerNews ka

Bridgerton: Επιτέλους κυκλοφόρησε το πρώτο sneak peak της 3ης σεζόν!

HerNews ka

Kate Winslet: Θα υποδυθεί το μοντέλο της Vogue & πολεμική ανταποκρίτρια στη νέα της ταινία

HerNews ka