HerNews.gr
Μόδα

Hailey Bieber: Βρήκε το τέλειο vintage φόρεμα για το καλοκαίρι

Η Hailey Bieber βρήκε το ιδανικό vintage φόρεμα και κέρδισε για ακόμη μια φορά όλες τις εντυπώσεις. Το slip dress αποτελεί εδώ και καιρό ένα κλασικό ρούχο, με πολλές celebrities, από την Kate Moss μέχρι τη Rihanna να είναι θαυμάστριες. Τώρα, η Hailey Bieber διάλεξε αυτό το καλοκαιρινό φόρεμα, σε μια vintage εκδοχή της δεκαετίας του 1990, ενώ είχε βγει για βόλτα στο Los Angeles.

Το look της Bieber

Το λευκό στράπλες φόρεμα Villa Amour Vintage, έχει ένα λεπτό δαντελένιο μπούστο. Ταιριάζει απόλυτα με την ολόλευκη τάση αυτής της σεζόν. Η Bieber συνδύασε το slip dress με ένα ζευγάρι ασορτί γόβες με strappy της Femme, μαζί με μια τσάντα Saint Laurent και χρυσά σκουλαρίκια.

Δεν είναι όμως το μόνο vintage ιβουάρ φόρεμα που φόρεσε η Bieber την περασμένη εβδομάδα. Το γνωστό μοντέλο φόρεσε επίσης ένα μίνι φόρεμα John Galliano για ένα ραντεβού με τον σύζυγό της Justin την Τετάρτη. Συνδύασε το φόρεμα με τα Femme σανδάλια της και την Jodie bag από Bottega Veneta.

Αυτά τα φορέματα στη vintage συλλογή της Bieber δείχνουν τη δύναμη του slip dress. Είτε συνδυαστεί με γόβες, είτε με σανδάλια, μπορεί να είναι το πιο ευέλικτο κομμάτι της γκαρνταρόμπας σας αυτό το καλοκαίρι.

Hailey Bieber: Φόρεσε το απόλυτο μαγιό για το καλοκαίρι που σίγουρα θα γίνει το νέο trend

 Aκολουθήστε μας στo Google News

 

Νεότερα Άρθρα

Puffy Sleeves: Χαρίστε ένα μικρό ρομαντικό touch στο look σας!

HerNewskl

Tατιάνα Στεφανίδου: Φόρεσε ένα εντυπωσιακό neon κουστούμι

HerNewskl

Bίκυ Καγιά: Φόρεσε με τον πιο σικ τρόπο ένα total black σύνολο

HerNewskl