HerNews.gr
Μόδα

Bίκυ Καγιά: Φόρεσε με τον πιο σικ τρόπο ένα total black σύνολο

Βίκυ Καγιά

Η Bίκυ Καγιά, ως fashion icon, αναδεικνύει την διαχρονική κομψότητα του total black trend με ένα εντυπωσιακό ντύσιμο. Το all-black σύνολο που επέλεξε αποτελείται από ένα μαύρο παλτό, μαύρο παντελόνι, δερμάτινα μποτίνια και ένα κασκόλ στο λαιμό, προσδίδοντας τόσο ζεστασιά όσο και στιλ στο σύνολό της.

Βίκυ Καγιά

Η επιλογή ενός μαύρου παλτού προσθέτει ένα ιδιαίτερο στοιχείο κομψότητας, ενώ το μαύρο παντελόνι δημιουργεί μια συνολική εναρμονία. Τα δερμάτινα μποτίνια προσδίδουν άνεση και στυλ, ενώ το κασκόλ προσφέρει επιπλέον ζεστασιά.

Για να ολοκληρώσει το look, η Βίκυ Καγιά επιλέγει κοκάλινα γυαλιά ηλίου, προσθέτοντας ένα ξεχωριστό στοιχείο. Η μαλακή δερμάτινη μαύρη τσάντα προσφέρει μια δόση πολυτέλειας και ολοκληρώνει το σύνολο με στυλ.

Με αυτό το look, η Βίκυ Καγιά αποδεικνύει ότι το total black είναι πάντα μια εξαιρετική επιλογή για άνεση και κομψότητα.

Bίκυ Καγιά: Φόρεσε με τον πιο σικ τρόπο ένα total black σύνολο

Οι ενδυματολογικές της επιλογές αντικατοπτρίζουν μια ισορροπία μεταξύ κομψότητας και άνεσης. Πάντα προσεγμένη, επιλέγει ρούχα που αναδεικνύουν τη θηλυκότητά της, ενώ παράλληλα δεν παραμελεί την άνεση και την πρακτικότητα.

Η Βίκυ Καγιά διακρίνεται για τον διεθνή αέρα που προσδίδει στα ντυσίματά της, επιλέγοντας τάσεις από διάφορα μέρη του κόσμου και ενσωματώνοντας τις στο προσωπικό της ύφος. Από τα εκλεπτυσμένα casual looks μέχρι τις λαμπερές εμφανίσεις σε επίσημα γεγονότα…. Επίσης, η  ίδια  αποδεικνύει την ικανότητά της να προσαρμόζεται σε κάθε περίσταση με στυλ και ευφάνταστο τρόπο.

Η αγάπη της για τη μόδα εκφράζεται και μέσω των επαγγελματικών της επιλογών. Επίσης, αποτυπώνει την πάντα στην πρώτη γραμμή των εξελίξεων στον χώρο του σχεδιασμού και της μόδας. Με μότο το “λιτό αλλά εντυπωσιακό,” η Βίκυ Καγιά αποτελεί πηγή έμπνευσης για πολλούς.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Vicky Kaya (@vickykaya_)

Βίκυ Καγιά: Η απρόσμενη αλλαγή στα μαλλιά της είναι η μεγαλύτερη τάση του 2024

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Micro trends που κυβερνούν τώρα τη μόδα

Her News

Fashion Awards 2022: Δείτε όλες τις υποψηφιότητες!

HerNewskl

Πως να πλύνετε τα ρούχα που έχουν πούλιες και παγιέτες

HerNews ka