HerNews.gr
Beauty

Job Haircut: Το πιο μοντέρνο bob για το καλοκαίρι!

Job Haircut

Το κουρέμα “Job Haircut” αποτελεί μία μοντέρνα εκδοχή του bob και έχει γίνει μια μεγάλη τάση στον κόσμο της μόδας. Το Job είναι πιο κοντό από το κλασικό bob και φτάνει μέχρι το πηγούνι. Αυτό το κούρεμα έχει ήδη υιοθετηθεί από πολλές it girls, όπως η Hailey Bieber και η Charli d’ Amelio.

Job Haircut

Αυτό που κάνει το Job τόσο δημοφιλές είναι η ευκολία στο στιλιστικό του. Μπορεί να φαίνεται υπέροχο χωρίς την ανάγκη για υπερβολικό styling, είτε με ή χωρίς αφέλειες, σε ίσια ή σπαστά μαλλιά. Είναι ένα πρακτικό κούρεμα, καθώς μπορείτε να είστε έτοιμοι για το γραφείο σε λίγα λεπτά.

Job Haircut: Το πιο μοντέρνο bob για το καλοκαίρι!

Για να προσθέσετε ακόμη περισσότερη κομψότητα στο Job, μπορείτε να κάνετε μερικά highlights στο μπροστινό μέρος, εκεί που δημιουργείται η “κορνίζα” του προσώπου. Αυτό το τεχνικό μαλλιών βοηθάει να τονίσετε τα χαρακτηριστικά του προσώπου σας και προσθέτει έναν επιπλέον αέρα κομψότητας στο στυλ σας.

 Job Haircut

Εάν είστε λάτρης των μοντέρνων και πρακτικών κομμενων, το Job είναι μια εξαιρετική επιλογή που μπορεί να σας δώσει ένα φρέσκο και κομψό look. Μην διστάσετε να δοκιμάσετε αυτήν την τάση και να προσθέσετε μία μοναδική πινελιά στα μαλλιά σας!

Βlow Drying: Η νέα τεχνική που υπόσχεται μοναδικά hair looks για το καλοκαίρι!

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Κατερίνα Καινούργιου: Υποδέχτηκε την άνοιξη με barbiecore κραγιον!

HerNewskl

Αντιοξειδωτικά: Γιατί τα χρειάζεται η επιδερμίδα μας;

Her News

Terracotta: H τάση που υπόσχεται θεαματικά κοψίματα στο προσώπο!

HerNewskl